Alles uit handen

Betaling achteraf

Fors besparen

Zo werkt de Alles geregeld service

Bekijk hoe Mijn Autocoach werkt in 60 seconden of lees het stappenplan onder de video.
 


 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor gratis advies

 

1: Neem vrijblijvend contact met ons op

In het telefoongesprek vertel je waar wij jou mee kunnen helpen. Heb je zelf al een auto gevonden? Dan kijken we direct even met je mee.

Dit advies is altijd gratis en het verplicht je tot niets!

 

Wij zoeken voor jou 3 geschikte auto's aan de hand van je eisen en budget

 

2: Wij zoeken je auto

Ben je op zoek naar een volgende auto maar weet je niet welke je moet hebben? Of heb je gewoon geen tijd voor een eindeloze zoektocht?

Mijn Autocoach zoekt de beste 3 auto’s die online te koop staan.

 

 

Binnen 24 uur ontvang je een top 3 in je mailbox

 

3: Wij lichten toe, jij maakt een keuze

Op de afgesproken dag ontvang je de top 3 in je mailbox. Natuurlijk voldoen alle auto’s aan je eisen én vallen ze binnen je budget.

 

We vertellen je per auto waarom het volgens ons een goede keuze is. Jij beslist uiteindelijk welke van de 3 auto’s je voorkeur heeft.

 

Maak een keuze uit de 3 voorgestelde auto's

 

4: Afspraak inplannen

Wanneer je een keuze gemaakt hebt, plannen wij een afspraak in met de verkoper. Beschikt de verkoper niet over een brug, dan regelen wij die ook.

Per e-mail ontvang je een bevestiging met de datum en tijd van de keuring, inclusief naam en contactgegevens van de autocoach.


Je ontmoet de autocoach op de afgesproken tijd bij de verkoper.

 

De autocoach voert een optische inspectie uit op de auto

 

5: Schade-inspectie & storingen-check

De autocoach onderwerpt de auto aan een optische inspectie. Hij let op krassen, deuken, putjes in de ruiten, vlekken in de bekleding, slijtage in het interieur en meer. Hij loopt de auto rondom na.
 

Met de lakdiktemeter kijkt hij of bepaalde delen van de auto zijn overgespoten. Met de uitleesapparatuur lezen we de computer van de auto uit op storingen en foutmeldingen.

 

De autocoach maakt een uitgebreide proefrit met de auto

 

6: Proefrit

De coach maakt (samen met jou) een proefrit met de auto. Dit is belangrijk om gebreken te ontdekken die je niet aan de buitenkant ziet.

Hij test of de auto goed schakelt (koppeling), remt, stuurt, accelereert en hij let op het algehele weggedrag.

 

De auto wordt op de brug geïnspecteerd

 

7: Inspectie op de brug

De autocoach zet de auto op de brug om de auto ook van onderen te inspecteren. Hij let hierbij onder andere op roest, slijtage, lekkage, de staat van de remmen en de staat van de banden.

 

Hij controleert dan ook of de auto op een richtbank heeft gestaan. Met een richtbank wordt een auto weer rechtgetrokken na een ernstig ongeluk.

 

De autocoach voert voor jou de onderhandelingen uit

 

8: Onderhandelingen

De autocoach voert voor jou de onderhandelingen uit. Hier neemt hij uiteraard ook alle gevonden gebreken in mee. Heb je een inruilauto? Ook deze betrekken we in de deal.
 

De onderhandelingen resulteren in een lagere prijs, het uitvoeren van reparaties of een combinatie ervan.

 

Achteraf ontvang je een uitgebreid technisch verslag van de keuring

 

9: Technisch verslag & aankoopadvies

De autocoach stelt tijdens de keuring een technisch verslag op. Hier staan alle punten die door de autocoach nagekeken zijn. 


Inclusief eventuele gebreken of aankomende reparaties. Hij maakt ook foto’s van opvallendheden. Ben je niet bij de aankoopkeuring aanwezig?
 
Dan belt de coach je na de keuring direct op om het technische verslag met je door te nemen. In alle gevallen ontvang je het verslag achteraf per e-mail (pdf) én een aankoopadvies.