Gericht op uw situatie

Maximaal besparen

Onafhankelijk advies

Youngtimer-regeling. Iets voor u?

Youngtimers zijn tegenwoordig erg in trek bij ZZP’ers. Het blijkt echter niet voor iedere ondernemer interessant te zijn. 

 

 • Is er voor mij een financieel voordeel?
 • Welke youngtimer is betrouwbaar?
 • Welke kosten mag ik declareren?
 • Zakelijk of privé aanschaffen?
 • Is leasen wellicht interessant?

 

Wij adviseren u graag over de meest geschikte optie voor u.

 

Wegenbelasting & BTW

Hoe zit het met de wegenbelasting, de BTW en het privégebruik van de auto? Daar vertellen wij graag meer over. Liever een advies op maat?

 

Neem contact op met Martijn Roede via 085-7730503. Hij helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Voor slechts 349 euro bent u voorzien van uitgebreid advies.


35% bijtelling

Met een youngtimer (een auto van minstens 15 jaar oud) betaalt u bijtelling over de waarde van de auto. Die neemt jaarlijks af, en daarmee ook de bijtelling die u betaalt.
 
Het bijtellingstarief is wel een stuk hoger dan nieuwe auto's, namelijk 35%. Toch is het in veel gevallen stukken voordeliger dan het leasen of kopen van een nieuwe auto.
 
Mede doordat alle kosten aan de auto gedeclareerd mogen worden. Denk daarbij aan onderhoud en reparaties. U moet wel een BTW correctie toepassen omdat men in privé geen BTW kan terugvorderen.
 

Onderhoudskosten?

Het is verstandig om u goed te laten adviseren. Wat is bijvoorbeeld de verwachte levensduur van de auto, hoe lang wilt u de auto gebruiken en met welke onderhoudskosten krijgt u te maken?
 
Vervelend (en vooral duur) als u achteraf toch beter voor een andere constructie had kunnen kiezen. Dat laat u niet gebeuren met de hulp van Mijn Autocoach Zakelijk. 


Advies op maat

Weten wat in uw specifieke situatie de beste en meest voordelige optie is? Wij zoeken het tot in detail voor u uit. Wij verkopen geen auto’s en ook geen leasecontracten.

 

Wij zijn aan geen enkele partij verbonden. Daardoor bent u verzekerd van 100% onafhankelijk advies. Het is onze sport om voor u de meest gunstige vorm van aanschaf voor te stellen.

 

 • Wij nemen uw wensen en eisen door
 • Geven u persoonlijk advies
 • Vatten dit samen in een duidelijk en bondig rapport
 • Dit is inclusief financiële onderbouwing, zakelijk en privé 

 

Uw rapport laat u in 1 oogopslag zien wat voor u de meest voordelige keuze is. Kopen/leasen en of de auto beter zakelijk of privé kan worden aangeschaft. 


Uw investering is €120,- exclusief btw.

 

De beste deal

Nu u weet welke keuze voor u de meest voordelige is wilt u natuurlijk ook de beste deal. Wij nemen u graag al het werk uit handen. Daarnaast profiteert u van onze kennis en ons uitgebreide netwerk.
 

Voor een vast bedrag zoeken wij de beste auto en zorgen wij ervoor dat alle administratieve zaken worden afgehandeld.

 

 

 • Zoeken naar de beste (gebruikte) auto deal
 • Zoeken naar de beste lease- of financieringsdeal (indien van toepassing)
 • Afhandelen alle administratie


Aankoopbegeleiding 349 euro ex. btw. Voor tweedehands auto's is een aankoopkeuring optioneel. De investering voor de aankoopkeuring bedraagt 199 euro ex. btw.


Tegen een extra vergoeding wordt de auto desgewenst voor de deur afgeleverd. Dit kost 120 euro ex. btw.
 

Begeleiding aanvragen