Referentie van Roland Blaauw - SAM Kwaliteit

Referentie SAM Kwaliteit

 

Logo van SAM KwaliteitBedrijf: SAM Kwaliteit

Contactpersoon: Roland Blaauw

Functie: Eigenaar

Afgenomen dienst: Aankoopbegeleiding
 

Vertel kort iets over wat je doet als ondernemer

SAM Kwaliteit levert diensten op het gebied van kwaliteitsmanagement, certificering en projectbeheersing.

Wij helpen organisaties bij het behalen van een ISO certificaat (bijvoorbeeld ISO 9001:2015, 14001 of 27001 ), detacheren kwaliteitsadviseurs voor grote projecten en begeleiden bijvoorbeeld bij interne audits.
 

Tegen welke problemen liep je aan?

Wij zijn een klein bureau wat maakt dat je als DGA met veel dingen bezig bent. Bij de aanschaf van een nieuwe (bedrijfs)wagen zijn er veel parameters waarmee je rekening moet houden.

Naast de auto specifieke zaken gaat het ook nog eens om de overweging zakelijk/prive, youngtimer of niet met alle bijkomende voordelen en nadelen.

Al met al best een gedoe en niet mijn expertise, hier kwamen we zelf niet goed uit.
 

Hoe heeft MAZ deze problemen voor je opgelost?

Mijn Autocoach Zakelijk heeft op alle vlakken geholpen, in ons geval zelfs ook met de beeldvorming, wat voor een auto gaan we rijden! Goed inzicht in TCO maar ook eerlijke feedback, "dit is niet de verstandigste keuze".
 

Wat vond je van het contact met ons?

Het contact gaat snel en adequaat, hoog no-nonsense gehalte en top bereikbaarheid.
 

Wat vond je van de snelheid van antwoorden?

Ik ben regelmatig positief verbaasd door de enorm hoge snelheid waarmee mijn vragen beantwoord werden!
 

Waar blinken wij volgens jou in uit?

Mijn Autocoach Zakelijk luistert erg goed naar de behoeftes en wensen van haar klant en geeft een realistisch beeld van zaken. De zeer adequate afhandeling van vragen en opmerkingen maakt dat het koop proces snel en effectief verloopt!
 

Waarom zou je ons aanbevelen aan anderen?

Mijn Autocoach Zakelijk heeft maar 1 belang, een (zeer) tevreden klant die leidt tot een mooie referentie en nog meer klanten.

Ze zijn volledig onafhankelijk van andere partijen maar ook van de keuzes die uiteindelijk gemaakt worden (goedkope of dure auto), er zijn geen tegenstrijdige belangen.

Daarnaast doen ze hun werk ook nog helemaal top. Uitstekende communicatie gecombineerd met uitmuntende kennis over deze business!
 

Dat wil ik ook!