Klantreferentie PY Networks

Bedrijf: PY NetworksLogo PY Networks

Contactpersoon: Peter Schaareman

Functie: Eigenaar

 

Vertel kort iets over wat je doet als ondernemer:

Zelf heb ik een IT bedrijf en doe ik netwerk ontwerp en beheer voor grote bedrijven.

 

Tegen welke problemen liep je aan?

Mijn vrouw heeft een stoffenwinkel en staat in de weekenden vaak op stoffenbeurzen. Hiervoor propt ze onze andere auto (een Skoda Rapid Spaceback) helemaal vol met stoffen.

Alleen past daar eigenlijk net niet genoeg spullen in, dus waren we voor haar op zoek naar een andere auto. Ik wilde de auto bij mij op de zaak zetten en gebruikmaken van de youngtimer regeling.

 

Dus de auto moest minimaal 15 jaar oud zijn. Ook leek het ons handig dat we de achterstoelen eruit kunnen halen voor extra ruimte voor tijdens de stoffenbeurzen.

Dus zelf zaten we te denken aan bijvoorbeeld een Ford Galaxy/Volkswagen Sharan/Seat Alhambra met lekker veel ruimte achterin.

Maar we hebben aangegeven dat als MAZ een beter idee heeft, daarvoor open te staan.

 

Hoe heeft MAZ deze problemen voor je opgelost?

Martijn van MAZ heeft voor ons eerst een lijstje van type auto’s gemaakt die aan onze voorwaarden voldeden. Hier zat ook de Chrysler Grand Voyager tussen en dat vonden we de beste optie.

Hierna heeft Martijn voor ons gekeken welke drie de beste Grand Voyagers waren die er te koop stonden. Hier hebben we de mooiste van gekozen.

Daarna heeft Martijn de keuring en het contact met de verkoper geregeld. Ik hoefde uiteindelijk alleen de auto nog op te halen, en dat scheelde een hoop tijd.  

 

Wat vond je van het contact met ons?

Het contact verliep soepel. Altijd als we een vraag hadden had Martijn snel een antwoord voor ons.

 

Wat vond je van de snelheid van antwoorden?

De antwoorden kwamen altijd snel.

 

Waar blinken wij volgens jou in uit?

MAZ blinkt uit in het auto koop proces volledig voor je te verzorgen. Tevens zorgen ze ervoor de auto gekeurd wordt zodat je geen kat in de zak koopt.

 

Waarom zou je ons aanbevelen aan anderen?

Ik zou MAZ aanraden omdat je voor een relatief klein bedrag weet wat je koopt en niet achteraf tegen hoge onvoorziene kosten aanloopt. En omdat ze het auto koop proces volledig voor je kunnen verzorgen.

 

Dat wil ik ook!