Gericht op uw situatie

Maximaal besparen

Onafhankelijk advies

Bijtelling anno 2017

De regels omtrent bijtelling zijn flink versimpeld. Zo gelden er vanaf 2017 nog maar twee bijtellingstarieven. 


4% of 22% bijtelling

Voor volledig elektrische auto's geldt een bijtellingspercentage van 4%. Voor alle andere leaseauto's geldt een tarief van 22%. 


Dus ook voor (plug-in) hybrides. Eigenaren van een (plug-in) hybride blijven nog wel tot 2020 profiteren van het lagere MRB-tarief (motorrijtuigenbelasting).
 
De nieuwe bijtellingstarieven gelden voor alle nieuwe auto’s met een kentekenregistratie in 2017. Deze wordt berekend over de cataloguswaarde inclusief BTW en BPM (Belasting voor Personenauto's en Motorrijtuigen). 
 

Bijtellingstarief voor 5 jaar vast

Voor auto’s die vóór 2017 op naam zijn gezet, kunnen andere percentages gelden. Het bijtellingstarief geldt namelijk voor de eerste 5 jaar vanaf de tenaamstelling.  

 

Youngtimers blijven op 35%

Voor youngtimers (dus auto’s van 15 jaar of ouder) blijft het bijtellingstarief 35%. Dit tarief wordt echter berekend over de dagwaarde van de auto. Dus niet over de cataloguswaarde. 

 

Voor veel ondernemers is de youngtimer-regeling financieel interessant. Vooral omdat de bijtelling ieder jaar afneemt, omdat de auto ieder jaar minder waard is. 


Advies op maat

Weten wat in uw specifieke situatie de beste en meest voordelige optie is? Wij zoeken het tot in detail voor u uit. Wij verkopen geen auto’s en ook geen leasecontracten.

 

Wij zijn aan geen enkele partij verbonden. Daardoor bent u verzekerd van 100% onafhankelijk advies. Het is onze sport om voor u de meest gunstige vorm van aanschaf voor te stellen.

 

  • Wij nemen uw wensen en eisen door
  • Geven u persoonlijk advies
  • Vatten dit samen in een duidelijk en bondig rapport
  • Dit is inclusief financiële onderbouwing, zakelijk en privé 

 

Uw rapport laat u in 1 oogopslag zien wat voor u de meest voordelige keuze is. Kopen/leasen en of de auto beter zakelijk of privé kan worden aangeschaft. 


Uw investering is €120,- exclusief btw.

 

De beste deal

Nu u weet welke keuze voor u de meest voordelige is wilt u natuurlijk ook de beste deal. Wij nemen u graag al het werk uit handen. Daarnaast profiteert u van onze kennis en ons uitgebreide netwerk.
 

Voor een vast bedrag zoeken wij de beste auto en zorgen wij ervoor dat alle administratieve zaken worden afgehandeld.

 

 

  • Zoeken naar de beste (gebruikte) auto deal
  • Zoeken naar de beste lease- of financieringsdeal (indien van toepassing)
  • Afhandelen alle administratie


Aankoopbegeleiding 349 euro ex. btw. Voor tweedehands auto's is een aankoopkeuring optioneel. De investering voor de aankoopkeuring bedraagt 199 euro ex. btw.


Tegen een extra vergoeding wordt de auto desgewenst voor de deur afgeleverd. Dit kost 120 euro ex. btw.

 

Begeleiding aanvragen