Dit is wat wij doen

Hieronder leest u over de verschillende diensten die wij leveren.

 

Aankoopbegeleiding

Wij verkopen geen auto’s, financieringen, leasecontracten, of andere zaken. Wij zijn 100% onafhankelijk. Dit leidt vaak tot verhelderende ideeën en concrete oplossingen die onze klanten zelf nooit bedacht zouden hebben.

 

Meer over de aankoopbegeleiding

 

Adviesrapport

In een persoonlijk gesprek nemen wij uw vragen door en stellen we samen uw wensen en eisen vast. Op basis daarvan bespreken we de verschillende opties die er zijn. Vanuit dat startpunt zetten wij, los van gevoel en emotie, alle feiten en cijfers in een helder en duidelijk overzicht. Zo ziet u in 1 oogopslag welke financiële gevolgen uw keuze heeft.

 

Wat ontvang ik

 

Aankoopkeuring

Bij een gebruikte auto voeren wij vaak een volledige aankoopkeuring uit. Wij hebben meer dan 200 aangesloten keuringstations. Onze autocoaches zijn allemaal mensen met passie voor auto’s. Technisch zeer goed onderlegd en met minimaal 15 jaar ervaring.

 

Meer over de aankoopkeuring
 

Inkoopscan

Indien u meerdere auto’s moet vervangen of wanneer het wagenpark (tijdelijk) uitgebreid moet worden, komt er veel op u af. Het doel is tegen zo laag mogelijke kosten de wensen en eisen invullen. Mijn Autocoach Zakelijk kan u hierin volledig ontzorgen. Dit bespaart tijd en geld!


Meer over de inkoopscan

 

Wagenpark scan

Wij zijn gespecialiseerd in het verlagen van kosten voor kleine tot middelgrote wagenparken. Hierbij maakt het niet uit of u de auto’s leaset of koopt. Wij zorgen gegarandeerd voor een besparing op uw TCO. Daarnaast verlagen wij de eventuele aanwezige risico’s tot een minimum.

 

Meer over de wagenpark scan
 

Outsourcing

Alleen als je doet waar je echt goed in bent, behaal je het beste resultaat. En wij zijn echt goed in wagenparkbeheer. Voor een vast bedrag per auto per maand, zorgt Mijn Autocoach Zakelijk ervoor dat u en uw medewerkers geen omkijken meer hebben naar het wagenpark.

 

Meer over outsourcing