Efficiëntie verhogen

Minimaal 10% besparen

Risico's verlagen

Wagenpark scan

Wij zijn gespecialiseerd in het verlagen van kosten voor kleine tot middelgrote wagenparken. Hierbij maakt het niet uit of u de auto’s leaset of koopt. Wij zorgen gegarandeerd voor een besparing op uw TCO. Daarnaast verlagen wij de eventuele aanwezige risico’s tot een minimum.

Tot slot optimaliseren wij de in- en externe procedures voor het beheer van uw wagenpark. Geen dikke rapporten maar praktische en heldere adviezen welke direct toepasbaar zijn.

Uw organisatie wordt minimaal belast omdat wij al het werk uit handen nemen. 

In ons eerste gesprek horen wij graag uw visie op het wagenparkbeheer en de reden waarom u voor deze lijn gekozen heeft. Dit is een belangrijk uitgangspunt voor ons. Ten slotte hebt u deze keuzes weloverwogen gemaakt.

Daarna delen wij graag onze visie. Hieraan koppelen wij direct een besparingsprognose. Zodoende kiest u er weloverwogen voor om samen met ons uw wagenpark nog verder te optimaliseren.

Dit doen we altijd binnen duidelijke kaders zodat u vooraf zicht heeft op welke veranderingen er uiteindelijk nodig zijn. Wij ondersteunen u volledig in de implementatie van de nodige middelen maatregelen of nemen dit desgewenst geheel uit handen. 

Geen resultaat = geen factuur. U loopt dus geen enkel risico.
 

Meer informatie Of bel vrijblijvend 085-7730503