Klantreferentie Pro Persona


Pro Persona is een tevreden klant van Mijn Autocoach ZakelijkBedrijf: Pro Persona
Contactpersoon: Ron Elbers
Functie: Beleidsadviseur
Afgenomen dienst: Wagenpark Scan
 

Over Pro Persona:

“Pro Persona is een omvangrijke GGZ-instelling in het oosten van het land met grote vestigingen in Wolfheze, Arnhem, Ede, Tiel, Lunteren, Nijmegen en Zeeland. Er werken zo’n 3.500 medewerkers. Daarnaast exploiteert Pro Persona de TBS-kliniek De Pompestichting. In totaal biedt Pro Persona plaats voor ongeveer 900 mensen”

 

Over Ron Elbers:

"Twee jaar geleden is het Facilitair Bedrijf van Pro Persona deels getransformeerd in een regie-organisatie. Hierbinnen is Ron Elbers werkzaam als beleidsadviseur. In dat verband is hij belast met het coördineren van organisatiebrede processen zoals het wagenparkbeheer."

 

Waarom heb je een externe partij ingeschakeld?

“Bestrijden van bedrijfsblindheid door een frisse wind van buiten. Mijn Autocoach zakelijk levert zeer snel een bruikbaar verbeteradvies aan. Dit zorgt voor een enorme tijdswinst”
 

Waarom heb je specifiek voor Mijn Autocoach Zakelijk gekozen?

"Uit de intake bleek hoeveel expertise Mijn Autocoach bezit over het beheren van wagenparken. Daarbij is het gebruik van de tool Trello een echte uitkomst. Een ondersteuning voor het onderzoek."

 

Hoe heb je de samenwerking ervaren?

“Prettig vanwege de goede bereikbaarheid en het inlevingsvermogen in onze situatie. Prettig ook te  en kunnen sparren over issues die binnen onze organisatie leven.”

 

Zou je Mijn Autocoach Zakelijk aanbevelen aan andere bedrijven?

“Ja”
 

 

Lees meer klantreferenties