Klantreferentie Gresbo

 

Inclusief Gresbo is een tevreden klant van Mijn Autocoach ZakelijkBedrijf: Inclusief Gresbo
Contactpersoon: Karel Vos

Functie: Facilitair Manager

Afgenomen diensten: Wagenpark scan
 

Vertel iets over Gresbo

De Inclusief Groep is sociaal ondernemer en biedt circa 1.000 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, passend werk in de eigen sociale ondernemingen of op locatie bij werkgevers in de regio.

Daarvoor heeft de Inclusief Groep een uitstekende infrastructuur met verschillende werksoorten, vaktrainingen en optimale begeleiding. Voor werkgevers is de Inclusief Groep dé partij om inclusief ondernemen mee vorm te geven.

Wij bieden gemotiveerd personeel waarbij gecertificeerde jobcoaches voor de begeleiding zorgen. Hiermee kunt u als werkgever bijdragen aan de doelstelling van het kabinet om 125.000 extra banen voor arbeidsgehandicapten te realiseren.

Daarnaast bieden wij een scala aan diensten zoals Groenvoorziening, Schilderen, Schoonmaak, Post/Mailings/Digitalisering/Pakketbezorging, Verpakken & Montage en Technische Montage.
 

Wat is je rol binnen de organisatie

Ik ben werkzaam als Facilitair Manager en geef leiding aan alle ondersteunende diensten zoals de technische dienst, logistiek, inkoop en gebouwenbeheer Ik ben dus ook verantwoordelijk voor het wagenpark.

 

Waarom heb je een externe partij ingeschakeld?

Ondanks mijn interesse voor alles wat met auto’s te maken heeft, mis ik specifieke kennis, ervaring en contacten die Mijn Autocoach Zakelijk wel heeft. 

 

Waarom heb je gekozen om met Mijn Autocoach zaken te doen

In het verleden heb ik eerder samen mogen werken met Mijn Autocoach Zakelijk. Dat is toen uitstekend bevallen. Daarom ben ik teruggekomen.

 

Hoe ervaar je de samenwerking?

Korte lijnen, veel kennis, maar weten het voor iedereen(ook degene die weinig met auto’s hebben)begrijpelijk te maken. Hebben connecties en kennis die je zelf niet of onvoldoende in huis hebt.

 

Zou je Mijn Autocoach Zakelijk aanbevelen aan andere bedrijven?

Zeker; het heeft voor onze organisatie een mooie toegevoegde waarde.

 

Lees meer klantreferenties