Klantreferentie Beweging 3.0

 

Bedrijf: Beweging 3.0Beweging 3.0 is een tevreden klant van Mijn Autocoach Zakelijk
Contactpersoon: Arjen Hobbel
Functie: Inkoper en contractbeheerder    
Afgenomen dienst: Aankoopbegeleiding, Wagenpark Scan, Outsourcing beheer

 

Over Beweging 3.0:

Arjen, “ Zorgorganisatie Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland (Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg).

Ruim 2.500 medewerkers en 2.000 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor onze cliënten. In de thuiszorg, verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg, revalidatiezorg, dagcentra, maatschappelijke zorg, dienstverlening en welzijnswerk (WELZIN) en particuliere diensten en producten (Leef3.nu).

De missie van Beweging 3.0? Aangenaam leven, Aangenaam werken en Aangenaam organiseren. We geven daar invulling aan door de strategische route.

 

Samen werken, samen leven

Het leven van klanten zo aangenaam mogelijk maken kun je niet alleen. Daar heb je anderen voor nodig, zowel binnen als buiten Beweging 3.0. Natuurlijk altijd samen met de klant, op basis van wat gewenst is en wat kan, de eigen kracht.

Daarbij is het van belang om te weten wie deze mogelijke samenwerkingspartners zijn, wat hen beweegt en wie welke rol inneemt. Om zo samen naar het beoogde resultaat toe te werken.

 

Over Arjen Hobbel:

Arjen is binnen de organisatie verantwoordelijk voor inkoop & contractbeheer voor de ondersteunende diensten.
Waarom heb je een externe partij ingeschakeld?

Arjen, “Voor een efficiënte bedrijfsvoering kiest het facilitair bedrijf van Beweging 3.0 er steeds meer voor om uitvoerende taken uit te besteden aan specialisten i.pl.v. de uitvoering zelf ter hand te nemen. Het wagenparkbeheer is typisch zo’n uitvoerende taak, die beter door ter zake kundige kan worden gedaan.”

 

Waarom heb je specifiek voor Mijn Autocoach Zakelijk gekozen?

Arjen, “De persoonlijke benadering en korte lijnen van Mijn Autocoach Zakelijk spreken ons aan. Er is één contactpersoon voor alle kwesties rond het wagenparkbeheer. Ook is er bij hen ervaring in de manier waarop een en ander in de organisatie kan worden ingevoerd.”

 

Hoe ervaar je de samenwerking?

Arjen, “De samenwerking is efficiënt en zakelijk, met oog voor de belangen van beide partijen.”

 

Zou je Mijn Autocoach Zakelijk aanbevelen aan andere bedrijven?

Arjen, “Als je ook het wagenpark professioneel wilt beheren is Mijn Autocoach een goede partner.”
 

Lees meer klantreferenties