Referentie Arma Keukens & Sanitair

Klantreferentie Arma Keukens & Sanitair

Arma Keukens is een tevreden klant van Mijn Autocoach Zakelijk
Bedrijf:
Arma Keukens en Sanitair
Contactpersoon: Wouter Roordink
Functie: Bedrijfsleider
Afgenomen dienst: Aankoopbegeleiding, Wagenpark Scan

 

Over Arma Keukens en Sanitair:

Wouter, “ Arma keukens en Sanitair te Nunspeet is gespecialiseerd in het ontzorgen van de consument in het traject van aankoop tot oplevering van de keuken of badkamer.

We verkopen keukens en badkamers maar hebben ook eigen monteurs in dienst die er voor zorgen dat de producten die we verkopen goed in de markt/ bij consument thuis geïnstalleerd worden. 

Dit om ervoor te zorgen dat de consument niet na een paar jaar met problemen komt te zitten. Gebeurt er toch iets na jaren met de keuken of badkamer dan staan onze monteurs gelijk klaar voor de klant. 
Keukens en badkamers met een 9+”

 

Over Wouter Roordink:

Wouter Roordink is bedrijfsleider van Arma keukens en sanitair. Momenteel meer dan 13 jaar werkzaam bij Arma. Op dit moment hebben zij meer dan 65 enthousiaste medewerkers. Van interieur verzorgsters, verkoop, orderverwerkers, planners, logistiek, monteurs tot service medewerkers.

Alles in eigen beheer, zeer betrokken enthousiaste medewerkers zijn namelijk belangrijk voor de organisatie. Op deze manier kunnen er met zorg producten worden uitgezocht met de klant en organiseren ze met elkaar dat al deze uitgezochte spullen netjes compleet op tijd bij klant geïnstalleerd/ gemonteerd worden.

Dit is elke keer weer een prachtige uitdaging. Het is de taak van Wouter om dit in goede banen te leiden.

 

Waarom heb je een externe partij ingeschakeld?

Wouter, “Het wagenpark (meer dan 30 bussen en auto’s) hebben we volledig in eigen beheer. Dit gaat prima en ik heb er goed zicht op. Voor mij was het een goede reden om een externe partij ook eens naar ons wagenpark te laten kijken, omdat we de laatste jaren stevig doorgroeien.

De aantallen bussen worden meer. Dan is het goed om een externe/onafhankelijke partij die verstand van zaken heeft hier naar te laten kijken. Deze kan dan, juist door de ervaring die zij hebben op dat gebied, een goed advies geven. We zijn nadat Martijn alles heeft uitgezocht bij het bestaande garagebedrijf gebleven, omdat we daarmee goed contact hebben.

We hebben, met hulp van Martijn, met deze garage goede afspraken kunnen maken over het onderhoud van het wagenpark voor nu en voor de toekomst.”

 

Waarom heb je specifiek voor Mijn Autocoach Zakelijk gekozen?

Wouter, “Er was al wel eens vaker contact geweest met Martijn Roede, zeker ook de ervaring die hij heeft op gebied van auto’s/ bussen en het onderhoud hiervan.

Ik had de voorkeur voor Mijn Autocoach Zakelijk omdat zij geheel onafhankelijk zijn. Daardoor is er naar mijn mening een goed advies gegeven.

 

Hoe heb je de samenwerking ervaren?

Wouter, “De samenwerking was prettig en professioneel.”

 

Zou je Mijn Autocoach Zakelijk aanbevelen aan andere bedrijven?

Wouter, “Zeker! Als ondernemer hebben wij gelukkig meer verstand van keukens en sanitair, dan van bussen en auto’s. Dan is het goed, om door een bedrijf dat onafhankelijk is en verstand heeft van wagenparken naar je eigen wagenpark te laten kijken.

Hier komen dan zaken uit waar jezelf vooraf nooit over hebt nagedacht of welke je gewoonweg niet weet.”
 

 

Lees meer klantreferenties