Geen tellerfraude

Geen verborgen mankementen

Geen verborgen schades

Een tweedehands auto koop je met Mijn Autocoach

Ben je op zoek naar een tweedehands auto? Dat is niet helemaal zonder risico. Oplichters, (import)auto’s met schadeverleden, teruggedraaide tellers, onbetrouwbare auto’s en opdringerige verkopers liggen op de loer.
 

Voorkom een miskoop

In 9 van de 10 gevallen ontdekken onze coaches gebreken. Wij helpen jou bij de aanschaf van een goede tweedehands auto. Dit doen wij van Z tot A. Van zoektocht tot aflevering.

 

Altijd gratis advies over jouw volgende tweedehands auto

Heb je twijfels of vragen over de auto die je op het oog hebt? Of wil je gewoon wat tips voor het zoeken naar die ene auto? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op.

Wij zitten klaar voor al je vragen. Bel nu 085-7730225.

 

De 3 beste tweedehands auto's

Als je wel een occasion op het oog hebt, plannen we direct een aankoopkeuring met je in. Zie hieronder.
Het zoeken naar een geschikte occasion kost een hoop tijd. Avonden lang zit je de occasionsites af te speuren. En als je er één hebt gevonden, blijkt de auto in werkelijkheid een enorme teleurstelling.

 

De oplossing: laat ons de ideale auto voor je zoeken. Je ontvangt de 3 beste tweedehands auto’s die op dit moment te koop staan in je mailbox.

 

  • 3 beste occasions van NL
  • Geen eindeloze zoektocht
Wij zoeken de beste tweedehands auto's voor je


Lees verder


Onafhankelijke aankoopkeuring 

Uiteindelijk wil je natuurlijk weten hoe de auto er technisch bijstaat op dit moment. Wij achterhalen de verborgen schades en gebreken vóórdat jij je handtekening onder een koopcontract zet. 

Aan de hand van deze technische aankoopkeuring, weet je of je over moet gaan tot aankoop of niet. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat de auto in werkelijkheid toch behoorlijk wat mankementen herbergt. 
 

  • Overal in NL 
  • Met of namens jou
  • Altijd op locatie
  • 250 keuringsstations
  • All-in tarieven
  • Altijd vooraf gratis advies

 

Aankoopkeuring voor je auto


Lees verder

 

Onderhandelen over de beste deal

Eventueel doen wij aansluitend aan de keuring, de onderhandelingen. Wij gaan dan met de verkoper om de tafel zitten en slepen daar de beste deal voor je uit. Dit kan in de vorm van korting, of in het uitvoeren van reparaties binnen de vraagprijs.

Zo ben je zeker van de beste auto voor de beste prijs!

 

  • De beste deal
  • Alles op papier
Wij voeren de onderhandelingen voor je

Lees verder

 

Wat doen wij nog meer?

Bij het kopen van een tweedehands auto komt natuurlijk nog veel meer kijken. Daarom kan je bij ons ook terecht voor:

 


Wie zijn wij?

Mijn Autocoach begeleidt en adviseert jaarlijks duizenden particulieren bij de zoektocht en aanschaf van een goede tweedehands auto. Wij zijn 100% onafhankelijk. Het maakt ons dus niet uit bij welk bedrijf je een auto koopt. 

Onze coaches keuren ook auto’s van particuliere verkopers. Deze coaches zijn geen plaatselijke monteurs maar zijn onze eigen mensen. En ze hebben allemaal minstens 15 jaar technische ervaring.

Weten wat wij voor jou kunnen doen? Bel vrijblijvend 085-7730225 of stel hieronder je vraag.