Dit zijn de mensen achter Mijn Autocoach

Daan van Hensbergen
Commercieel manager

Sinds de landelijke start van Mijn Autocoach ben ik hier werkzaam. Al vanaf jongs af aan hebben auto’s mijn interesse en na mijn opleiding afgerond te hebben aan de IVA te Driebergen, waren Mijn Autocoach en ik dan ook een goede match.


Je krijgt mijn collega Bob, Jeffrey of mij aan de lijn als wij je kunnen helpen bij- en met de aanschaf van je volgende auto. Door mijn kennis en luisterend oor kan ik je altijd aan de auto helpen die bij je past.


Daarnaast plan ik afspraken in, voer ik zoekopdrachten uit en probeer ik ervoor te zorgen dat iedereen bij ons als een tevreden klant weggaat.


Ik hoop ook jou te kunnen helpen bij- en met de aanschaf van je volgende auto.

Bob Hartman

Commercieel medewerker


Ruud Strijbos
Autocoach

Autogek in hart en nieren.

Vindt het elke keer weer een uitdaging om voor de klant (die soms wel en soms niet aanwezig is) de uitgezochte auto te beoordelen op technische staat, uiterlijk en prijs-kwaliteitverhouding.

Ook probeer ik zoveel mogelijk uit te leggen en de nodige informatie mee te geven. Indien gewenst bemiddel ik over de prijs van de auto met de verkoper.

In mijn vrije tijd sleutel ik graag aan oude auto’s en motoren. Momenteel ben ik bezig met het restaureren van een Chevrolet Corvette C3 convertible uit 1974.

Eric Biemans

Autocoach

  • In dienst sinds 2013
  • Leeftijd 40 jaar. (Elk jaar in september jaartje erbij)
  • 1e autotechnicus en APK keurmeester
  • Bestuurslid van plaatselijke tennisvereniging
  • Hobby's: tennissen en voetbal

Ik heb in de periode bij Mijn Autocoach al vele klanten mogen begeleiden en adviseren. Zelfs met het begeleiden van bekende Nederlanders en zelfs een opname voor een radio-opname van 3FM.

Het is een zeer afwisselende baan. Je hebt auto's in alle prijsklasse en categorieën en je komt in aanraking met bedrijven en particuliere verkopers wat elke dag weer afwisselend maakt.

Het is altijd weer leuk als je met de klant op afspraak mag om een goede deal te sluiten. De klanten waarderen het ook als je moet mededelen dat het verstandiger is om de auto niet aan te schaffen.

Onlangs met 2 dames voor een inspectie op locatie geweest en dan is het prettig dat de klant kan zien wat we doen en hoe we werken. Het is dan ook geweldig om te horen dat ze enthousiast worden over het concept waar wij gebruik van maken.


Ik zie je graag bij mijn volgende afspraak!

Edward van der Putten

Autocoach


Marko Ferwerda

Autocoach


Emile van Dijk

Campercoach


Dick Brouwer

Autocoach


José
Hoofd administratie

Sinds januari 2017 ben ik bij Mijn Autocoach werkzaam. Mijn werkgebied is de backoffice: financiële en personeelsadministratie, officemanagement en facilitaire zaken.

Tijdens mijn loopbaan heb ik in diverse branches mijn (financieel) administratieve ervaring opgedaan, waaronder ook de autobranche met de verkoop van ex-leaseauto’s.


Met veel plezier werk ik in de ondersteuning, de variatie aan werkzaamheden en de samenwerking met mijn deskundige collega's geven mij energie. 

Ernst Zijlstra
Oprichter & eigenaar

Wat ontstaan is als ‘vriendendienst’, is binnen 5 jaar uitgegroeid tot een goed en leuk bedrijf! Vanaf dag 1 van Mijn Autocoach ben ik elke dag met veel plezier en energie aan de slag. Voordat ik gestart ben heb ik ongeveer 10 jaar lang op het hoogste- en een-na-hoogste niveau gevolleybald.

Dit betekende dagelijks trainen en veel mooie (Europese) wedstrijden spelen. Aangezien mijn overtuiging is dat je dingen niet half moet doen, ben ik gestopt met volleybal sinds de start van Mijn Autocoach. Bij de start lag de focus met name op particuliere klanten adviseren en begeleiden bij het kopen van een goede auto.

Ondertussen is dit uitgebreid met een zakelijke tak voor vele ZZP-en MKB klanten. Ook bij het importeren hebben we al meerdere klanten geholpen. Wij werken dagelijks met ons team aan een zo goed & vriendelijk mogelijk bedrijf! Indien je vragen, ideeën of tips hebt kan dat via de e-mail naar ernst @ mijnautocoach.nl.

Nick Huiskes
Specialist import

Ik ben Nick Huiskes, aangenaam! Ik heb een passie voor auto’s en techniek en help je graag met jouw nieuwe auto als deze bijvoorbeeld in Duitsland of België staat.


Ik help je bij de aankoop en het invoeren van de auto en sta 100% in dienst van jou! Dit betekent dat ik mij altijd kritisch opstel ten opzicht van de auto en natuurlijk ook de prijs.


Ook help ik je graag op het gebied van garantie en aftersales waarbij service en heldere communicatie altijd voorop staat. Jouw zorgeloze glimlach van oor tot oor is mijn ultieme doel!

Lees meer op Mijn Autocoach Import

Wat wij doen

Wij helpen particulieren bij de aanschaf van een tweedehands auto. Op deze manier maken we de automarkt transparant voor je. We helpen je bij de zoektocht, gaan met je mee naar de auto en doen de contractbespreking met de verkoper.

Kortom: de beste auto voor de beste prijs.