Team

Martijn Roede
Specialist zakelijke markt

Martijn heeft ruim 15 jaar ervaring in de mobiliteitsbranche. In zijn rol als accountmanager fleet heeft hij zeer veel kennis opgedaan. Kennis over bedrijfswagens en alle zaken betreffende wetgeving, subsidies, fiscaliteit en speciale in- en opbouw.

Hij heeft altijd veel te maken gehad met wagenparkbeheerders en beslissers en door nauwe samenwerking werd er altijd een oplossing gevonden voor hun vraagstuk.

 

Daar ligt ook zijn passie. Helaas werk je in de verkoop altijd vanuit de beperking van jouw product. Nooit onafhankelijk. Dat resulteert in een advies over hoe het product dat je verkoopt zo goed mogelijk aansluit bij de wensen van de ondernemer in plaats van welke oplossing echt het beste is.

In zijn huidige rol kan hij totaal onafhankelijk ECHT het belang van de ondernemer voorop stellen.
 

Doordat Mijn Autocoach Zakelijk een kostenbesparende dienst levert, betekent dit een win-win situatie. Zijn passie zit hem in het altijd op zoek zijn naar kansen. En problemen echt zien als uitdagingen. Vastbijten en niet meer loslaten tot de zaak voor elkaar is.

Meest recente blogs van Martijn Roede

Kosten voor bedrijven met een wagenpark fors omhoog in 2017

Door de veranderingen in de autobelasting, is voor bedrijven met een wagenpark het risico op fors hogere kosten in 2017 aanzienlijk. Nu is het nog zo dat het grootste gedeelte van de medewerkers automatisch een zuinige auto kiezen vanwege de lage bijtelling.

Martijn Roede op Zakelijke tips

5 Tips om brandstofkosten te verlagen

Brandstof besparen kan op veel verschillende manieren. In dit artikel beschrijven we 5 tips waarmee u tot wel 15% op uw brandstofkosten kunt besparen.

Martijn Roede op Zakelijke tips