In de media

Autoherstel | ABSoluut

Samenwerking Mijn Autocoach en ABS Autoherstel. Ernst Zijlstra: "Dankzij ABS Autoherstel krijg ik mijn auto's op de brug." 

 

Independer | Gast blog

Op verzoek van onze partner Independer een blog geschreven met tips & advies om een tweedehands auto te kopen.

Lees hier het artikel


Autoweek.nl | Journaal

In het Autoweek Journaal vertelt Ernst wat de dienst inhoudt en wie Mijn Autocoach allemaal aan een auto helpt.

Bekijk hier het filmpje 


Autoweek | Jóuw aankoopadviseur

Een mooi artikel in de Autoweek over het meenemen van een autocoach.

 

Autoweek | Autoreviews

Aangezien ik geen technische achtergrond heb ben ik in contact gekomen met Mijn autocoach.nl. Aan hen heb ik mijn beelden en criteria doorgegeven en binnen 2 dagen had ik drie opties. Daarin kwam deze Volvo V50 als beste uit de bus. Al mijn criteria en maar 100.000 km op de teller en drie jaar oud (alle andere auto's hadden meer km's en waren ouder) Samen met de medewerkers van mijn autocoach.nl zijn we de auto gaan beoordelen. Hij is technisch gecontroleerd en de opmerkingen die hier uit kwamen hebben we de onderhandelingen gedaan (met een trouwens zeer prettige verkoper) Bij de aanschaf had ik dan ook echt het idee dat ik een goede auto had gekocht.

Bekijk hier de volledige review


3FM | Auto kopen met Mijn Autocoach

Ernst legt in de uitzending uit wat Mijn Autocoach doet om jou aan een auto te helpen.

Luister hier het fragment op 3FM


Single&Stijl | How to: Een auto kopen

In het kader van ons januari thema, Single & Mannenzaken: Je bent single en op zoek naar een nieuwe auto. Spannend, stoer, leuk, maar ook verdomd lastig waar te beginnen! Ernst Zijlstra, beter bekend als ‘Mijn Autocoach’ en fulltime ‘helper’ bij het aankopen van auto’s. Hij gaf ons een aantal handige tips waar je op moet letten.

Bekijk hier het volledige artikel


Autoweek.nl | Journaal

Een nieuwe dienst gaat de aanschaf van een occasion vergemakkelijken.

Bekijk hier het filmpje 

 

Mijn Autocoach reclame op de televisie

 

Viva.nl | Hij heeft altijd binnen gestaan

Een auto kopen is best spannend. Het is natuurlijk niet zomaar een aankoop die je even tussen neus en lippen doet. Er zijn veel dingen waar je op moet letten, en dan is een béétje verstand van zaken best gewenst. Natuurlijk kun je je vriend, je vader of je technische buurman meenemen naar de garage – maar laten we eerlijk zijn, die weten ook niet álles. Of misschien heb je geen autokenners in je omgeving.

Bekijk hier het volledige artikel


Sanoma.nl | Sanoma investeert in Mijn Autocoach

Sanoma Ventures heeft een belang genomen in Mijn Autocoach, een online dienst die consumenten helpt bij het kopen van een auto. De experts van Mijn Autocoach helpen bijvoorbeeld bij het selecteren van een geschikte tweedehands auto en helpen ook bij de onderhandelingen voor de prijs. Ook kunnen ze meegaan naar technische controles. Mijn Autocoach bestaat sinds oktober 2012. In de afgelopen maanden heeft de website personeel aangetrokken om de diensten landelijk aan te kunnen bieden...

Bekijk hier het volledige artikel


Editie NL | Help! Ik wil een auto kopen

Hulp nodig bij het kopen van een auto? Schakel de autocoach in!

Een nieuwe dienst op de automarkt: de autocoach. De autocoach is simpelweg een coach die je kunt inhuren om je te helpen bij het kopen van een occasion, een tweedehands auto. Hij beoordeelt de auto, benoemt een eerlijke prijs en onderhandelt voor je...

Bekijk hier het televisie item


Allsecur | Allsecur werkt samen met Mijn Autocoach

Allsecur werkt samen met Mijn Autocoach. Mijn Autocoach is een onafhankelijke expert die je helpt met het vinden, zoeken naar en kopen van een auto.

Bekijk hier het volledige artikel


Allsecur | Driekwart autorijders koopt geen andere auto in 2013

De verkoop van nieuwe auto’s is enorm gedaald in 2012. Allsecur autoverzekeringen wilde hier meer over weten en hield een korte enquête onder 500 automobilisten. 75% van de Nederlandse automobilisten blijft voorlopig doorrijden in dezelfde auto. 18% is in 2013 wel van plan een andere auto aan te schaffen, 8% twijfelt nog. Als Nederlanders een nieuwe auto kopen, dan willen zij ook waar voor hun geld: 42% van de ondervraagden koopt liever niet via een particulier en klopt aan bij de autohandelaar

Bekijk hier het volledige artikel


Interview Humberto Tan BNR Nieuwsradio

BNR Nieuwsradio


Mijn Autocoach in de praktijk

 

Marketing online | Wat marketeers van ondernemers kunnen leren.

Een paar maanden geleden kwam oprichter Ernst Zijlstra bij ons op kantoor. Samen met zijn broer die makelaar is, hadden ze het idee ontwikkeld om mensen te gaan helpen bij de aankoop van een tweedehands auto. Er is immers een duidelijke parallel tussen de aankoop van een huis en een auto. Het gaat om de grootste uitgaven die je in je leven maakt en het is moeilijk om als leek zeker te weten dat je een goede keuze maakt.

Bekijk het volledige artikel hier


Aftersales Magazine | Mijn autocoach verhuurt autocoaches.

De 29-jarige ondernemer Ernst Zijlstra uit Groningen is onlangs gestart met een lokale pilot voor zijn nieuwe initiatief Mijn Autocoach. Het bedrijf verhuurt autocoaches aan consumenten, die helpen bij de aanschaf van een tweedehands auto. Begin januari 2012 moet het bedrijf landelijk gaan opereren en een jaaromzet gaan halen van 500.000 euro.

Bekijk het volledige artikel hier


Dagblad van het Noorden | Mijn Autocoach actief

Wie geen handige buurman of oom heeft, maar toch steun wil bij de aanschaf van een tweedehands auto, kan sinds kort de hulp inroepen van Mijn Auto Coach. Een initiatief van Ernst Zijlstra uit Groningen en zijn broer Joost. Ze assisteren tegen betaling bij het uitzoeken, beoordelen, onderhandelen en kopen. Zowel bij autobedrijven als bij particulieren.

Bekijk het volledige artikel hier 


Nieuws item Radio Noord

Radio Noord 


Nieuws item TV Noord