Ervaringen van onze klanten

Rudi
9,4

Rudi

"De keuring verliep zeer netjes. Ruud nam voldoende tijd om mij uit te leggen hoe hij de keuring uitvoerde. Na de keuring op de brug en een proefrit besloten om direct over te gaan tot aankoop. Ruud zat ook bij de onderhandelingen. Ik merkte dat dit invloed had op de houding van de verkoper omdat hij wist dat hij niet met vage smoesjes kon komen. Daarom een zeer nette deal gekregen."

Arnold
9,0

Arnold

"Goed en vriendelijk geholpen door Margot en door Eric."

R.K.
9,8

R.K.

"Alles perfect geregeld!"

Ruud
9,3

Ruud

"Nick heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van de juiste auto in Duitsland. Omdat we niet helemaal de uitvoering vonden qua interieur heeft hij geregeld dat de binnen panelen in de juiste kleur gespoten zijn terwijl de auto op de RDW en BPM wachtte.

Verder heeft hij ons uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken middels foto's, mail, WhatsApp en telefoon. Het is tenslotte toch vreemd om zo'n grote aankoop te doen zonder de persoon die het regelt ooit gezien te hebben. Door zijn optreden hadden we meteen vertrouwen en kunnen we hem zeker aanbevelen."

Jan
10

Jan

"Nick heeft voor ons een Audi A4 geïmporteerd uit Duitsland. Hij heeft dit Perfect en correct voor ons geregeld. We zijn nu dankzij Nick in het bezit van een mooie auto. Nogmaals bedankt Nick."

Annette
10

Annette

"Vanaf het eerste telefoontje tot aan het positieve koopadvies: 👍👍👍 Helemaal top! Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, gelijk even meegekeken of de auto de moeite waard zou zijn om te gaan kijken! De autocoach was zeer kundig, duidelijk in zijn uitleg en heeft ons goede adviezen gegeven! Echt allemaal fantastisch, bedankt!"

Peter
9,6

Peter

"Goed contact/goed luisterend oor/stukje deskundigheid/goede beoordeling wat de klant belangrijk vindt/samen erop uit/gezellig maar toch professioneel opstellend/goed bereikbaar."

Mark
9,2

Mark

"Netjes en zorgvuldige communicatie. Geeft vertrouwen. Snel met reageren."

Arjo
9,3

Arjo

"Een zeer zeldzame uitvoering gevonden en laten importeren. Er stonden slechts 2 exemplaren te koop in heel Europa!"

Hans
9,8

Hans

"Alleen maar zeer positief verrast: snelheid, bijzonder klantvriendelijke en efficiënte benadering en waar het uiteindelijk om te doen was: een zeer gedetailleerde expertise door Dirk Jan, een heel gedreven technicus met een enorme kennis en ervaringsachtergrond. En buiten al: een uiterst plezierig mens. "

Maurice
9,0

Maurice

"Intake was helder. Daarna snel gehandeld, goede afspraken. Dealer kende autocoach niet en was onder de indruk :)
Samen proefrit gemaakt en eigenlijk was onderhandelen niet nodig, omdat de auto technisch in orde was. De prijs en de inruilwaarde waren prima. Rapport was snel binnen."

Marcel
9,0

Marcel

"Vriendelijke en gemotiveerde mensen met een prettige klantgerichte instelling. Maatwerk was geen probleem, super! Dat geeft vertrouwen. Zetten net dat stapje extra, wat in onze situatie prettig was en het gewenste resultaat opleverde."

L
9,3

L

"Samen met Mijn Autocoach een auto (in Duitsland) gekocht, nemen de tijd om de auto goed te keuren en houden je netjes op de hoogte tijdens elke stap in het proces."

Joris
9,0

Joris

"Dirk Jan kwam op mij over als een ervaren keurmeester met kennis van zaken. Prettig in de omgang, neemt de tijd voor je en is behulpzaam. Op basis van zijn advies heb ik de koopbeslissing genomen."

Evert
9,9

Evert

"Alles top geregeld door Nick. Mijn BMW is door Nick gekeurd en bij de aankoop en import is alles door hem geregeld.
Enige punt wat ik kan bedenken is dat de bijna 5 weken die lagen tussen aankoop en aflevering tergend lang duurden....:-) Dat lag echter vooral aan de belastingdienst en de BMW vestiging in Duitsland die 9 dagen nodig hadden voor de aflevering.

Verder niets dan lof. Het totaal pakket is met € 1.000 + transportkosten niet heel goedkoop, maar zoals altijd is alle waar naar zijn geld. Voor mij was het goed besteed geld. Vooral de aankoopkeuring is zeer uitgebreid en geeft veel inzicht en ook het feit dat alles voor je wordt geregeld vind ik zeer waardevol. Bedankt voor je goede zorgen Nick en veel succes met de zaken!
"

Hester
8,0

Hester

"Prettig geholpen door Eric!"

Ilona
9,3

Ilona

"Dirk Jan heeft mij onwijs goed geholpen. Je zag dat hij zijn werk met plezier doet en er echt verstand van heeft. Hij heeft echt de tijd genomen om de auto goed te bekijken, een proefrit gedaan en heeft een goede, mooie deal voor mij geregeld."

Martijn
8,2

Martijn

"Blij dat ik deze aankoopkeuring had gedaan. Toch dingen tegengekomen die ik zelf waarschijnlijk nooit had opgemerkt."

Vivienne
9,7

Vivienne

"We zijn super goed geholpen! Goeie tips en Dirk Jan had overal antwoord op. Echt klasse! Ook de onderhandeling was top. Wij zouden Mijn Autocoach zeker aanraden!"

T
9,0

T

"Heel prettige, rustige coach (Dirk Jan) die echt verstand van zaken heeft (voor zover ik dat met mijn gebrek aan verstand van deze zaken kan beoordelen). En ook heel fijn dat deze dienst bestaat!"

G
10

G

"Na een uitgebreide terug koppeling met 3 mooie auto's zijn wij samen met Dirk Jan naar onze keuze gereden. Dirk Jan heeft een zeer uitvoerige technische check gedaan en gaf duidelijke feedback. Dirk heeft de onderhandeling gedaan en wij zijn tot een koop over gegaan. Dirk Jan heeft er wel voor gezorgd dat een aantal mankementen kosteloos worden verholpen.

De medewerkers van Mijn Autocoach zijn erg professioneel en Dirk Jan is een gepassioneerde kenner van auto's. Zelfs de garage-eigenaar was erg onder de indruk van Dirk Jan! Ik raad iedereen aan om met Mijn Autocoach samen te werken. Nu zaterdag mijn auto ophalen!"

Henri
9,8

Henri

"Ervaring met Mijn Autocoach is helemaal niets aan toe te voegen. De beslissing die ik nam om een een auto te laten importeren is het contact super maar dan ook super goed verlopen.

Al met al een dikke 10, nogmaals bedankt Mijn Autocoach."

Esther
10

Esther

"Mijnautocoach.nl was top! Al vanaf het begin hadden zij begrip voor mijn doofheid. Schriftelijk communiceren via hun eigen chatfunctie op hun website en in real life gingen soepel. De afspraak voor een bezichtiging gebeurde de volgende ochtend al en ik ben zeer dankbaar voor de aankoopkeuring door Dirk Jan.

Vanwege mijn doofheid was het super dat hij de hoorbare delen voor mij kon beoordelen, zoals de motor, uitlaat, koppeling, versnellingsbak, etcetera. Er waren reparaties nodig en dit kon worden meegenomen in de prijs, altijd fijn om vooraf te weten welke extra kosten er zijn. Dirk Jan heeft super geholpen met de proefrit, beoordeling op de brug, advies in de kosten en garage voor de reparaties.

Nu heb ik een bestelauto voor de komende jaren en verheug me nu al op om de bestelauto te gebruiken voor de sledehondensport met onze husky, vakanties en vervoeren van grote spullen die niet in de Peugeot 107 passen. Een aankoopkeuring is een aanrader voor mensen, die geen verstand hebben van auto's en voor doven en slechthorenden."

Eep
10

Eep

"Ik heb de auto nog niet, moet uit Duitsland komen maar ben tot nu toe zeer tevreden."

Anoniem
9,0

Anoniem

"Recent naar Duitsland geëmigreerd en had een auto nodig, maar heb geen verstand van auto's en heb nog wat moeite met de taal. Via de website geïnformeerd naar de mogelijkheden, vrijwel direct teruggebeld en er werd goed met me meegedacht gezien mijn niet al te standaard vraag.

Er werd goed geluisterd naar m'n wensen en snel gehandeld. Een week na het eerste contact samen met Nick een auto gaan bekijken. De auto werd vakkundig nagekeken, uitgebreide proefrit. De auto heb ik gekocht, en dankzij Autocoach heb ik er ook alle vertrouwen in dat ik een goede aankoop heb gedaan. Inmiddels m'n eerste kilometers erop zitten, en ben blij met m'n nieuwe autootje.

Ik zou Autocoach zeker aanraden, vriendelijk, meedenkend en vakkundig, ook bij aankoop van auto's in Duitsland."

Martijn
9,2

Martijn

"Zowel de communicatie en service via telefoon als ter plekke waren erg goed. Coach was deskundig en heeft ons goed geholpen."

Frank
9,2

Frank

"Wij zijn heel erg tevreden over de aankoopkeuring die Dirk Jan voor onze camper heeft gedaan. De keuring is absoluut deskundig verricht. Voor ons een bevestiging dat de camper ook dik in orde is op delen die aan de buitenkant niet waarneembaar zijn.

Tevens kregen wij een bevestiging van de relatief lage kilometerstand op basis van een goede technische onderbouwing. Ook viel ons de liefde voor het vak bij Dirk Jan op waardoor je als klant niet het gevoel krijgt dat er even snel iets afgehandeld moet worden. Wat ons betreft zeker een aanrader!!"

Mirjam
9,8

Mirjam

"Super geholpen door Dirk Jan. Zelf geen expertise en dit heeft alle onzekerheid weggenomen! Super blij mee en al veel aangeraden bij vrienden!!! Dikke klasse. Dank! Wij zijn overtuigd van onze goede aankoop."

Viona
10

Viona

"Mijn autocoach Dirk jan van Lingen was al bezig met het keuren van de auto toen ik aankwam. Hij legde duidelijk uit wat hij deed en waarom dit was. Daarnaast was hij erg duidelijk in zijn uitspraak, namelijk dat de auto die ik op het oog had, een hele goede auto was.

Hij heeft voor mij, ondanks de scherpe prijs, toch nog een lagere prijs weten te onderhandelen. Nadat de verkoper akkoord was gegaan, heeft Dirk Jan me afgezet bij het station, zodat ik niet met het ov hoefde. Hartstikke tevreden!"

Fam. Kroeze
8,0

Fam. Kroeze

"Wij zijn zeer tevreden over de auto en over de service van Mijn Autocoach!"

Theresa
9,5

Theresa

"I was looking for a Mini Clubman for a long time but could not find the right one.
Mijn Autocoach find one for me and they checked the car.
I am very satisfied about this service. Thanks."

Marc
8,9

Marc

"Eric, mijn autocoach was keurig op tijd op de juiste locatie. Ik ben zelf geen leek op autogebied maar was toch blij dat ik Eric als autocoach erbij had. Hij had zeker toegevoegde waarde. De auto die ik op het oog had (2007) kwam uit het buitenland en had slechts 36000 KM gereden.

Ik wilde zeker weten of dit een betrouwbare auto was. Eric heeft mij op verschillende punten gewezen waardoor het niet kon missen dat de tellerstand klopte. De kleine gebreken die aan het licht kwamen konden we mooi meenemen naar de onderhandelingstafel. Zodoende konden we een prima deal maken. Eric, nogmaals dank!"

Liesje
10

Liesje

"Dirk Jan van Lingen is mijn Autocoach. Hij heeft voor mij DE auto van mijn dromen gevonden, gekeurd en onderhandeld. Echt super tevreden! Ik kan het iedereen van harte aanbevelen. Nogmaals bedankt voor de goede service. "

Alexander
9,1

Alexander

"Nadat ik een bod had gekregen op mijn oude cabrio moest er toch een nieuwe komen. Ik heb eerst via kenteken chek en autoverleden de historie opgevraagd. Alles bleek echter kloppen. Maar omdat ik eerder bij een merkdealer geen goede ervaring had, heb ik voor de zekerheid de autocoach ingeschakeld, en proef gereden.

Het was een goede keus om de coach mee te nemen en je merkt aan de coach de bewuste auto een goede keus is. Ik ben tevreden over de aankoop en de deskundigheid zowel de autocoach als de bewuste dealer. Ga zo door. Ik beveel ieder de autocoach aan. Hartelijk dank Dirk Jan voor de goede bemiddeling."

Wil je ook een miskoop voorkomen? Bekijk onze tarieven