Over ons

Het team van Mijn Autocoach

Lees hieronder hoe Mijn Autocoach is ontstaan.

 

Of ga direct naar:

 

2010: Hoe het idee voor Mijn Autocoach ontstond

 

Wij zijn Joost & Ernst Zijlstra, broers én ondernemers. Rond oktober 2010 wilde Joost een auto kopen voor zijn vrouw. Omdat Ernst MTS autotechniek heeft gevolgd en jaren in de autobranche heeft gewerkt, werd zijn hulp ingeroepen.


Al gauw vroegen we onszelf af of zo’n dienst eigenlijk al bestond. Daarmee was Mijn Autocoach geboren. Naast een gezamenlijke interesse voor het ondernemen, delen we ook onze liefde voor de sport.
 
We speelden allebei jarenlang volleybal op topniveau. Joost bereikte het een-na-hoogste niveau van Nederland en Ernst speelde zelfs jaren in de top van de Eredivisie.

Dit zegt veel over onze winnaarsmentaliteit, die we ook inzetten voor Mijn Autocoach.

 

2011: Succesvolle pilot in Groningen

 

In de zomer van 2011 bleek tijdens een pilot in Groningen dat ons voorgevoel klopte: er was inderdaad veel vraag naar Mijn Autocoach. 

 

2013: Mijn Autocoach gaat landelijk

 

In 2013 ging de landelijke campagne van start. En inmiddels zijn in alle regio’s van Nederland Autocoaches actief die honderden mensen helpen en begeleiden bij de aankoop van hun auto.

 

 

In 2013 ging Mijn Autocoach landelijk
 
Wij willen dat mensen een goede auto kopen voor de juiste prijs, dus we hopen ook jou te kunnen coachen bij de aanschaf van jouw auto!

 

2014: Meer dan 1.000 keuringen in een jaar!

 

Mijn Autocoach groeit! In 2014 hebben onze autocoaches meer dan 1.000 aankoopkeuringen uitgevoerd!

 

2016: Mijn Autocoach start met importeren

 

Het importeren van een auto, wordt steeds populairder. Helaas ook onder malafide autohandelaren en particulieren. Wij komen dan ook regelmatig importauto’s tegen met teruggedraaide tellers of een schadeverleden.


Daarnaast merkten wij dat de juiste auto voor onze klanten vaak in het buitenland staan. Voornamelijk in Duitsland en België.
 

 

Mijn Autocoach importeert jouw auto

 

 

Daarom zijn wij in 2016 gestart met het importeren van auto’s. Tijdens dit traject, onderwerpen onze coaches de auto áltijd aan een uitgebreide aankoopkeuring.

Zo weet je dus zeker dat jouw importauto geen schadeverleden heeft en dat de kilometerstand klopt.

 

Ook een auto laten importeren? Bekijk Mijn Autocoach Import.

 

2016: Mijn Autocoach start met een zakelijke tak

 

Met Mijn Autocoach Zakelijk richten wij ons op ZZP'ers en MKB'ers. Wat wij doen: begeleiding bij de aanschaf van de juiste auto, het in kaart brengen van mogelijke besparingen op het wagenpark en het compleet beheren van wagenparken.

 

Gevolg: een forse besparing. Zowel in geld als in tijd!

 

2017: Verhuizen naar een groter kantoor

 

In de tussentijd zijn er weer wat collega’s bijgekomen. Het team van Mijn Autocoach groeit gestaag door! Daardoor werd ons kantoor in Nijkerk te klein. Daarom zijn we 2017 begonnen in een nieuw kantoor in Barneveld. 
 

 


Bekijk onze tarieven