Ervaringen van onze klanten

Rudi blij met zoeken, keuren, onderhandelen

Rudi - 9,4

Aanbeveling: Ja

Afgenomen: Pakket Alles-geregeld-service


"De keuring verliep zeer netjes. Ruud nam voldoende tijd om mij uit te leggen hoe hij de keuring uitvoerde. Na de keuring op de brug en een proefrit besloten om direct over te gaan tot aankoop. Ruud zat ook bij de onderhandelingen. Ik merkte dat dit invloed had op de houding van de verkoper omdat hij wist dat hij niet met vage smoesjes kon komen. Daarom een zeer nette deal gekregen."

Arnold blij met zoeken, keuren, onderhandelen

Arnold - 9,0

Aanbeveling: Ja

Afgenomen: Pakket Alles-geregeld-service


"Goed en vriendelijk geholpen door Margot en door Eric."

Joris blij met aankoopkeuring

Joris

Aanbeveling: Ja

Afgenomen: Pakket Aankoopkeuring op locatie


"Dirk Jan kwam op mij over als een ervaren keurmeester met kennis van zaken. Prettig in de omgang, neemt de tijd voor je en is behulpzaam. Op basis van zijn advies heb ik de koopbeslissing genomen."

Frank blij met aankoopkeuring camper

Frank - 9,2

Aanbeveling: Ja

Afgenomen: Aankoopkeuring camper


"Wij zijn heel erg tevreden over de aankoopkeuring die Dirk Jan voor onze camper heeft gedaan. De keuring is absoluut deskundig verricht. Voor ons een bevestiging dat de camper ook dik in orde is op delen die aan de buitenkant niet waarneembaar zijn.


Tevens kregen wij een bevestiging van de relatief lage kilometerstand op basis van een goede technische onderbouwing. Ook viel ons de liefde voor het vak bij Dirk Jan op waardoor je als klant niet het gevoel krijgt dat er even snel iets afgehandeld moet worden. Wat ons betreft zeker een aanrader!!"

Annette blij met aankoopkeuring

Annette - 10

Aanbeveling: Ja

Afgenomen: Pakket Aankoopkeuring op locatie


"Vanaf het eerste telefoontje tot aan het positieve koopadvies: 👍👍👍 Helemaal top! Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, gelijk even meegekeken of de auto de moeite waard zou zijn om te gaan kijken! De autocoach was zeer kundig, duidelijk in zijn uitleg en heeft ons goede adviezen gegeven! Echt allemaal fantastisch, bedankt!"

Hans blij met aankoopkeuring

Hans - 9,8

Aanbeveling: Ja

Afgenomen: Pakket Aankoopkeuring op locatie


"Alleen maar zeer positief verrast: snelheid, bijzonder klantvriendelijke en efficiënte benadering en waar het uiteindelijk om te doen was: een zeer gedetailleerde expertise door Dirk Jan, een heel gedreven technicus met een enorme kennis en ervaringsachtergrond. En buiten al: een uiterst plezierig mens."

Maurice blij met zoeken, keuren, onderhandelen

Maurice - 9,0

Aanbeveling: Ja

Afgenomen: Pakket Alles-geregeld-service


"Intake was helder. Daarna snel gehandeld, goede afspraken. Dealer kende autocoach niet en was onder de indruk :)

Samen proefrit gemaakt en eigenlijk was onderhandelen niet nodig, omdat de auto technisch in orde was. De prijs en de inruilwaarde waren prima. Rapport was snel binnen."

Ilona blij met zoeken, keuren, onderhandelen

Ilona - 9,3

Aanbeveling: Ja

Afgenomen: Pakket Alles-geregeld-service


"Dirk Jan heeft mij onwijs goed geholpen. Je zag dat hij zijn werk met plezier doet en er echt verstand van heeft. Hij heeft echt de tijd genomen om de auto goed te bekijken, een proefrit gedaan en heeft een goede, mooie deal voor mij geregeld."

Ik heb genoeg gezien...

Mirjam - 9,8

Aanbeveling: Ja

Afgenomen: Pakket Aankoopkeuring camper


"Super geholpen door Dirk Jan. Zelf geen expertise en dit heeft alle onzekerheid weggenomen! Super blij mee en al veel aangeraden bij vrienden!!! Dikke klasse. Dank! Wij zijn overtuigd van onze goede aankoop."

Martijn blij met aankoopkeuring en onderhandelingen

Martijn - 8,2

Aanbeveling: Ja

Afgenomen: Pakket Aankoopkeuring


"Blij dat ik deze aankoopkeuring had gedaan. Toch dingen tegengekomen die ik zelf waarschijnlijk nooit had opgemerkt."

Vivienne blij met zoeken, keuren en onderhandelen

Vivienne - 9.7

Aanbeveling: Ja

Afgenomen: Pakket Alles-geregeld-service


"We zijn super goed geholpen! Goeie tips en Dirk Jan had overal antwoord op. Echt klasse! Ook de onderhandeling was top. Wij zouden Mijn Autocoach zeker aanraden!"

T blij met aankoopkeuring en onderhandelingen

T. - 9,0

Aanbeveling: Ja

Afgenomen: Pakket 2: Aankoopkeuring


"Heel prettige, rustige coach (Dirk Jan) die echt verstand van zaken heeft (voor zover ik dat met mijn gebrek aan verstand van deze zaken kan beoordelen). En ook heel fijn dat deze dienst bestaat!"

G blij met zoeken, keuren en onderhandelen

G. - 10

Aanbeveling: Ja

Afgenomen: Pakket 4:Alles-geregeld-service


"Na een uitgebreide terug koppeling met 3 mooie auto's zijn wij samen met Dirk Jan naar onze keuze gereden. Dirk Jan heeft een zeer uitvoerige technische check gedaan en gaf duidelijke feedback. Dirk heeft de onderhandeling gedaan en wij zijn tot een koop over gegaan. Dirk Jan heeft er wel voor gezorgd dat een aantal mankementen kosteloos worden verholpen.

De medewerkers van Mijn Autocoach zijn erg professioneel en Dirk Jan is een gepassioneerde kenner van auto's. Zelfs de garage-eigenaar was erg onder de indruk van Dirk Jan! Ik raad iedereen aan om met Mijn Autocoach samen te werken. Nu zaterdag mijn auto ophalen!"

Esther blij met aankoopkeuring

Esther - 10

Aanbeveling: Ja

Afgenomen: Pakket Aankoopkeuring op locatie


"Mijnautocoach.nl was top! Al vanaf het begin hadden zij begrip voor mijn doofheid. Schriftelijk communiceren via hun eigen chatfunctie op hun website en in real life gingen soepel. De afspraak voor een bezichtiging gebeurde de volgende ochtend al en ik ben zeer dankbaar voor de aankoopkeuring door Dirk Jan.

Vanwege mijn doofheid was het super dat hij de hoorbare delen voor mij kon beoordelen, zoals de motor, uitlaat, koppeling, versnellingsbak, etcetera. Er waren reparaties nodig en dit kon worden meegenomen in de prijs, altijd fijn om vooraf te weten welke extra kosten er zijn. Dirk Jan heeft super geholpen met de proefrit, beoordeling op de brug, advies in de kosten en garage voor de reparaties.

Nu heb ik een bestelauto voor de komende jaren en verheug me nu al op om de bestelauto te gebruiken voor de sledehondensport met onze husky, vakanties en vervoeren van grote spullen die niet in de Peugeot 107 passen. Een aankoopkeuring is een aanrader voor mensen, die geen verstand hebben van auto's en voor doven en slechthorenden."

Martijn blij met aankoopkeuring en onderhandelingen

Martijn - 9,2

Aanbeveling: Ja

Afgenomen: Pakket Aankoopkeuring op locatie


"Zowel de communicatie en service via telefoon als ter plekke waren erg goed. Coach was deskundig en heeft ons goed geholpen."

Viona blij met aankoopkeuring en onderhandelingen

Viona - 10

Aanbeveling: Ja

Afgenomen: Pakket Aankoopkeuring


"Mijn autocoach Dirk jan van Lingen was al bezig met het keuren van de auto toen ik aankwam. Hij legde duidelijk uit wat hij deed en waarom dit was. Daarnaast was hij erg duidelijk in zijn uitspraak, namelijk dat de auto die ik op het oog had, een hele goede auto was.

Hij heeft voor mij, ondanks de scherpe prijs, toch nog een lagere prijs weten te onderhandelen. Nadat de verkoper akkoord was gegaan, heeft Dirk Jan me afgezet bij het station, zodat ik niet met het ov hoefde. Hartstikke tevreden!"

Kroeze blij met aankoopkeuring

Familie Kroeze - 8,0

Aanbeveling: Ja

Afgenomen: Pakket Aankoopkeuring op locatie


"Wij zijn zeer tevreden over de auto en over de service van Mijn Autocoach!"

Theresa blij met zoeken, keuren en onderhandelen

Theresa - 9,5

Aanbeveling: Ja

Afgenomen: Pakket Alles-geregeld-service


"I was looking for a Mini Clubman for a long time but could not find the right one. Mijn Autocoach find one for me and they checked the car.

I am very satisfied about this service. Thanks."

Marc blij met aankoopkeuring en onderhandelingen

Marc - 8,9

Aanbeveling: Ja

Afgenomen: Pakket Aankoopkeuring op locatie


"Eric, mijn autocoach was keurig op tijd op de juiste locatie. Ik ben zelf geen leek op autogebied maar was toch blij dat ik Eric als autocoach erbij had. Hij had zeker toegevoegde waarde. De auto die ik op het oog had (2007) kwam uit het buitenland en had slechts 36000 KM gereden.


Ik wilde zeker weten of dit een betrouwbare auto was. Eric heeft mij op verschillende punten gewezen waardoor het niet kon missen dat de tellerstand klopte. De kleine gebreken die aan het licht kwamen konden we mooi meenemen naar de onderhandelingstafel. Zodoende konden we een prima deal maken. Eric, nogmaals dank!"

Liesje blij met aankoopkeuring en onderhandelingen

Liesje - 10

Aanbeveling: Ja

Afgenomen: Pakket Aankoopkeuring op locatie


"Dirk Jan van Lingen is mijn Autocoach. Hij heeft voor mij DE auto van mijn dromen gevonden, gekeurd en onderhandeld. Echt super tevreden! Ik kan het iedereen van harte aanbevelen. Nogmaals bedankt voor de goede service. "

Alexander blij met aankoopkeuring

Alexander - 9,1

Aanbeveling: Ja

Afgenomen: Pakket Aankoopkeuring op locatie


"Nadat ik een bod had gekregen op mijn oude cabrio moest er toch een nieuwe komen. Ik heb eerst via kenteken chek en autoverleden de historie opgevraagd. Alles bleek echter kloppen. Maar omdat ik eerder bij een merkdealer geen goede ervaring had, heb ik voor de zekerheid de autocoach ingeschakeld, en proef gereden.


Het was een goede keus om de coach mee te nemen en je merkt aan de coach de bewuste auto een goede keus is. Ik ben tevreden over de aankoop en de deskundigheid zowel de autocoach als de bewuste dealer. Ga zo door. Ik beveel ieder de autocoach aan. Hartelijk dank Dirk Jan voor de goede bemiddeling."