"Onderhuidse" schades?

Tellerfraude?

Verborgen gebreken?

Aankoopkeuring in Den Bosch? Altijd op locatie

Heb je een occasion in Den Bosch op het oog? Met onze aankoopkeuring krijg je 100% inzicht in de technische staat van de auto. 

 

 

1. Uitgebreide proefrit

 

Tijdens de aankoopkeuring maken we een uitgebreide proefrit met de auto

 

2. Inspectie op de brug

 

Tijdens de aankoopkeuring wordt de auto volledig geïnspecteerd op een brug

 

3. Technisch verslag

 

Na de aankoopkeuring ontvang je een technisch verslag
 

Zorg dat je er geen slachtoffer van wordt met onze aankoopkeuring. Wij voeren deze keuring altijd op locatie uit voor een vaste prijs van 299 euro. 


Waarom Mijn Autocoach?
 

 •   Tarieven inclusief btw & reiskosten
 •   250+ keuringsstations
 •   100% onafhankelijk
 •   Altijd gratis advies
 •   Altijd op locatie
 •   Je hoeft niet aanwezig te zijn

Ons keuringsstation in Den Bosch

In Den Bosch hebben wij de beschikking over een keuringsstation. Daar kunnen we tijdens de proefrit naartoe rijden, als de verkoper zelf geen brug heeft. Dit doen wij altijd in overleg met de verkoper.

 

 • Sassenheimseweg 76, 5258 HL Berlicum
   
 • Westeind 1, 5245 NL Rosmalen
   
 • Haarsteegsestraat 39, 5254 JN Haarsteeg

 

Dank zij deze locatie kunnen wij altijd een volledige aankoopkeuring uitvoeren. Ongeacht of de auto bij een particulier of bij een autobedrijf staat.


Meer over de aankoopkeuring

Wanneer je een tweedehands auto gaat kopen, moet je je ogen en oren goed openhouden. Je kunt maar zo een kat in de zak treffen. 


Verborgen gebreken

Denk aan een teruggedraaide teller, verborgen gebreken of een ex-schadeauto. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten als je duizenden euro’s uitgeeft aan je nieuwe auto. 


Met onze aankoopkeuring, wordt je auto volledig geïnspecteerd. Denk aan zaken als remmen, banden, vering en uitlaat. 


Motor, versnellingsbak & computer

Maar ook meer complexe onderdelen worden goed nagekeken. Zoals de motor, de (automatische) versnellingsbak en de computer.


Auto’s zijn tegenwoordig bijna volledig computergestuurd. Deze computers worden grondig uitgelezen, om (aankomende) problemen te detecteren.

 

De computer van de auto wordt volledig uitgelezen
Het schadeverleden wordt nagekeken met een lakdiktemeter


Schadeverleden

Met een lakdiktemeter controleren wij of de auto (deels) is overgespoten. Als dat het geval is, wijkt de dikte van de lak af van de fabriekswaarde. 

 

Natuurlijk kijken wij ook naar de staat van het in- en exterieur. We kijken of dit overeenkomt met de kilometerstand en bouwjaar van de auto. 


Persoonlijk aankoopadvies

Aan het eind van de keuring, neemt de autocoach alle punten met je door. Inclusief een advies om de auto wel of niet te kopen. Je ontvangt het technische verslag uiteraard ook per mail. 


Deze klanten gingen je voor

 

Een tevreden klant met zijn gekeurde Toyota Prius

 

 

Tevreden klanten met een gekeurde Ford Focus


"Intake was helder. Daarna snel gehandeld, goede afspraken. Dealer kende autocoach niet en was onder de indruk :) Samen proefrit gemaakt en eigenlijk was onderhandelen niet nodig, omdat de auto technisch in orde was. De prijs en de inruilwaarde waren prima. Rapport was snel binnen."


"Alleen maar zeer positief verrast: snelheid, bijzonder klantvriendelijke en efficiënte benadering en waar het uiteindelijk om te doen was: een zeer gedetailleerde expertise. Een heel gedreven technicus met een enorme kennis en ervaringsachtergrond. En buiten al: een uiterst plezierig mens."


Afspraak maken