"Onderhuidse" schades?

Verborgen gebreken?

Voorkom een miskoop

Gegarandeerd inzicht in het schadeverleden van de auto

Een op het eerste oog nette auto. Helaas met flinke schade

 

Elke dag worden particulieren zoals jij de dupe van ex-schadeauto’s.

 

Slecht herstelde schade is (samen met tellerfraude) het grootste probleem bij tweedehands auto’s. 

 

Jij wil natuurlijk inzicht in het schadeverleden hebben voordat je overgaat tot aankoop. Logisch.

 

Wij gaan je precies vertellen hoe jij gegarandeerd inzicht krijgt in het schadeverleden van de auto die jij op het oog hebt.

 


Hoe werkt het? 

 

Zo helpen wij je aan een schadevrije auto

De afbeelding hierboven is van een BMW uit 2012. Te koop voor een bedrag van ongeveer 20.000 euro. In de advertentie staat: "Auto is technisch en qua uiterlijk in uitstekende staat."

 

Kijk je naar de foto's, dan ziet hij er goed uit (zie hieronder). Hij straalt je tegemoet! Als leek zou je op slag verliefd worden. Helaas bleek de auto een flink schadeverleden te hebben.

 

Als je heel goed kijkt, zie je dat het voorportier een tint donkerder is dan het achterportier. 

 

De schades waren dichtgestopt met plamuur en zeer slecht overgespoten. Je ziet de scheuren erin zitten (zie foto boven). Dit was op geen enkele manier van afstand te constateren.
 


Op afstand zie je niets van de schades

 


De enige manier om écht inzicht te krijgen in de staat van de auto, is door ernaar te laten kijken door een expert. Experts die bij Mijn Autocoach voor je klaarstaan.
 
Bij Mijn Autocoach helpen wij particulieren zoals jij bij de aanschaf van een goede tweedehands auto. Dat doen wij omdat we vinden dat iedereen in staat moet zijn om een betrouwbare en eerlijke auto te kopen.
 
Daar is alleen wel een hoop technische kennis voor nodig. Kennis die jij waarschijnlijk niet hebt. Daarom gaan wij jou helpen bij de aanschaf van de juiste tweedehands auto.
 

Hoe doen wij dat dan?

Zoals je hierboven al leest, hebben wij bij Mijn Autocoach experts in dienst. Dit zijn echte rotten in het vak, met meer dan 15 jaar ervaring in de autobranche.
 

 

De auto wordt rondom op schades gecontroleerd
 

Schakel je onze hulp in, dan gaat één van onze autocoaches met je mee op pad. Hij onderwerpt de auto die jij op het oog hebt, aan een volledige technische inspectie.
 
Dit houdt in:
 

  • Hij maakt een uitgebreide proefrit met de auto
  • Hij inspecteert de auto op de brug
  • Hij leest de computer uit op storingen
  • Hij kijkt het onderhoudsboekje (op echtheid) na
  • Hij controleert de auto met een lakdiktemeter op schade

 
Je weet dus niet alleen of de auto ernstige schade heeft gehad en hoe dit hersteld is. Je weet ook wat de staat is van onderdelen zoals de motor, versnellingsbak, elektronica, banden, remmen en uitlaat.
 
Kortom: je weet wat je (niet) koopt. Helaas spreken wij ook wekelijks mensen aan de telefoon die ons te laat hebben gevonden.
 
Het gevolg: duizenden euro’s aan schade. Zorg dat het jou niet overkomt!

 

Deze mensen waren gelukkig op tijd

We hebben al een duizenden mensen behoed voor een miskoop, maar ook geholpen aan een goede auto!

 

Tevreden klant met een schadevrije auto
Een schadevrije auto voor deze klanten

 

Stefan uit Emmen

"Dankzij Dirk Jan mezelf een enorme 'kat in de zak' bespaard. Bedankt!"

 

Maurice uit Haarlem

"Helaas bleek na doorvragen van Nick dat de verkoper niet echt eerlijk was geweest en wilde de verkoper de auto niet meer verkopen. Op dat moment zeker behoed voor een slechte aankoop." 

 

Koos uit Den Haag

"Het uiteindelijke rapport is uitgebreid en geeft vertrouwen om tot aanschaf over te gaan of niet."

 

E. uit Valkenswaard

"We voelen ons nu een stuk zekerder met de aankoop van de nieuwe auto. De kans op een technische miskoop (wat we eerdere keren wel hadden) is nu tot 0% gereduceerd."

 

Martijn uit Nijmegen

"Blij dat ik deze aankoopkeuring had gedaan. Toch dingen tegengekomen die ik zelf waarschijnlijk nooit had opgemerkt."

 

 

Voorkom duizenden euro’s aan schade

De technische inspectie (aankoopkeuring) kost je slechts 299 euro. Daar komt helemaal niets meer bij. 
 
Dus voor slechts 299 euro neem je de kans op duizenden euro’s aan schade weg. Je ontvangt een gedetailleerd technisch verslag én een persoonlijk aankoopadvies.
 
Ook als er geen ernstige gebreken zijn, weet je dankzij de aankoopkeuring wat je de komende tijd kunt verwachten.
 
Wellicht gaan de remmen nog maar 5.000 km mee of is de automatische versnellingsbak toe aan nieuwe olie. Deze aandachtspunten kunnen dan meegenomen worden in de onderhandelingen.
 
Die kun je natuurlijk zelf uitvoeren, maar de autocoach doet dit ook graag voor je. Onze kosten verdienen we altijd voor je terug! 

 


Aankoopkeuring aanvragen 

 

Waar komen die schade-auto’s vandaan?

De meest ex-schadeauto’s komen uit het buitenland. Vooral uit Duitsland. Waarom? Hoe lager de waarde van de auto, hoe goedkoper het is om de auto te importeren.
 
Dit heeft te maken met de rest-bpm die je betaalt als je een auto invoert. Die neemt af als de auto minder waard is. Bijvoorbeeld als de auto flink in elkaar zit.
 
Er zijn helaas een hoop handelaren die hier misbruik van maken. Ze importeren de auto’s voor weinig geld, en knappen de auto’s zo goedkoop mogelijk op.
 
Dat houdt meestal in dat ze alleen optisch worden opgeknapt. De gaten worden dichtgestopt en met een spuitbus wordt de auto nog even bijgewerkt (vaak zien we letterlijk de druipers in de lak zitten!). 
 
Vervolgens wordt de auto voor een (te) scherpe prijs aangeboden. Helaas laten nog steeds te veel mensen zich verleiden door een te lage prijs.
 

 

Auto's met schade staan vaak veel te goedkoop online
Deze auto zou ongeveer 8.500 euro moeten kosten

 


Want auto’s die te goedkoop zijn, daar mankeert altijd wat aan (weten we uit ervaring). Een schaderapport die je online opvraagt, zal dan ook nooit alle schades kunnen aantonen.

 

In sommige gevallen kun je zelf het schadeverleden achterhalen. Dat is ook meteen de enige manier om het schadeverleden gratis te achterhalen (en biedt absoluut geen zekerheid).
 
Wil je écht zeker weten dat de auto schadevrij is of op de juiste manier hersteld is? Schakel ons in en wij helpen je aan een betrouwbare en eerlijke auto.

 

Ja, ik wil een goede en betrouwbare tweedehands auto!

Klaar om een goede en betrouwbare tweedehands auto te kopen? Vraag de aankoopkeuring direct aan of stel vrijblijvend je vragen.

 

Je mag ons ook bellen op 085-7730225.