Mijn Autocoach in de media

Autoherstel | ABSoluut

Samenwerking Mijn Autocoach en ABS Autoherstel. Ernst Zijlstra: "Dankzij ABS Autoherstel krijg ik mijn auto's op de brug." 

Independer | Gastblog

Op verzoek van onze partner Independer een blog geschreven met tips & advies om een tweedehands auto te kopen.

Lees hier het artikel

Autoweek.nl | Journaal

In het Autoweek Journaal vertelt Ernst wat de dienst inhoudt en wie Mijn Autocoach allemaal aan een auto helpt.

Bekijk hier het filmpje 

Autoweek | Autoreviews

Aangezien ik geen technische achtergrond heb ben ik in contact gekomen met Mijn autocoach.nl. Aan hen heb ik mijn beelden en criteria doorgegeven en binnen 2 dagen had ik drie opties. Daarin kwam deze Volvo V50 als beste uit de bus. Al mijn criteria en maar 100.000 km op de teller en drie jaar oud (alle andere auto's hadden meer km's en waren ouder) Samen met de medewerkers van mijn autocoach.nl zijn we de auto gaan beoordelen. Hij is technisch gecontroleerd en de opmerkingen die hier uit kwamen hebben we de onderhandelingen gedaan (met een trouwens zeer prettige verkoper) Bij de aanschaf had ik dan ook echt het idee dat ik een goede auto had gekocht.

Bekijk hier de volledige review

Autoweek.nl | Journaal

Een nieuwe dienst gaat de aanschaf van een occasion vergemakkelijken.

Bekijk hier het filmpje 

Mijn Autocoach reclame op de televisie


Viva.nl “Hij heeft altijd binnen gestaan”

Lees hier het artikel

AutoWeek | Sanoma investeert in Mijn Autocoach

Sanoma Ventures heeft een belang genomen in Mijn Autocoach, een online dienst die consumenten helpt bij het kopen van een auto.

Lees hier het artikel

Editie NL | Help! Ik wil een auto kopen

Een nieuwe dienst op de automarkt: de autocoach. De autocoach is simpelweg een coach die je kunt inhuren om je te helpen bij het kopen van een occasion, een tweedehands auto.

Lees hier het artikel

Mijn Autocoach in de praktijk

Marketing online | Wat marketeers van ondernemers kunnen leren.

Een paar maanden geleden kwam oprichter Ernst Zijlstra bij ons op kantoor. Samen met zijn broer die makelaar is, hadden ze het idee ontwikkeld om mensen te gaan helpen bij de aankoop van een tweedehands auto. Er is immers een duidelijke parallel tussen de aankoop van een huis en een auto. Het gaat om de grootste uitgaven die je in je leven maakt en het is moeilijk om als leek zeker te weten dat je een goede keuze maakt.

Bekijk het volledige artikel hier

Aftersales Magazine | Mijn autocoach verhuurt autocoaches.

De 29-jarige ondernemer Ernst Zijlstra uit Groningen is onlangs gestart met een lokale pilot voor zijn nieuwe initiatief Mijn Autocoach. Het bedrijf verhuurt autocoaches aan consumenten, die helpen bij de aanschaf van een tweedehands auto. Begin januari 2012 moet het bedrijf landelijk gaan opereren en een jaaromzet gaan halen van 500.000 euro.

Bekijk het volledige artikel hier

Dagblad van het Noorden | Mijn Autocoach actief

Wie geen handige buurman of oom heeft, maar toch steun wil bij de aanschaf van een tweedehands auto, kan sinds kort de hulp inroepen van Mijn Auto Coach. Een initiatief van Ernst Zijlstra uit Groningen en zijn broer Joost. Ze assisteren tegen betaling bij het uitzoeken, beoordelen, onderhandelen en kopen. Zowel bij autobedrijven als bij particulieren.

Nieuws item TV Noord