Zo gaat onze aankoopkeuring voor de auto in zijn werk

Algemeen

Zo gaat onze aankoopkeuring voor de auto in zijn werk

De aankoopkeuring auto service van Mijn Autocoach is een complete dienst die u helpt bij het vinden en keuren van een voertuig. In dit artikel bespreken we voor wie de auto aankoopkeuring bedoeld is en hoe een auto keuring precies werkt. Heeft u na deze uitleg nog vragen dan staan wij u graag te woord.

Voor wie is de aankoopkeuring auto service?

De aankoopkeuring auto service van Mijn Autocoach is er voor iedereen die een tweedehands auto wil kopen en geen miskoop wil doen. Het is als particulier lastig onderscheid te maken tussen een goede occasion en een slechte tweedehands auto. Dit verschil is moeilijk te maken omdat malafide autohandelaren er alles aan doen om een slechte wagen er juist goed uit te laten zien. Het risico op een miskoop speelt daarom juist een belangrijke rol bij ogenschijnlijk goede auto’s. Omdat het voor een leek moeilijk onderscheid maken is kunt u gebruik maken van een aankoopkeuring. Tijdens de aankoopkeuring auto service van Mijn Autocoach zal de auto expert het voertuig volledig controleren. De auto wordt technisch en optisch gecontroleerd en zo weet u zeker dat u geen miskoop doet.

Hoe werkt de autokeuring?

U heeft een auto op het oog en wilt weten of de auto echt goed is. Hiervoor schakelt u de hulp bij auto kopen van Mijn Autocoach in. De eerste stap is het contactformulier invullen met het auto kenteken. De eerstelijns auto deskundige zal het voertuig natrekken en u vervolgens terugbellen. U kunt het voertuig bespreken en komt deze door de eerste screening heen dan kunt u een afspraak inplannen om de auto te onderwerpen aan een aankoopkeuring. De aankoopkeuring is objectief en wordt gedaan in uw belang. Aankoopkeuring op locatie is mogelijk. Tijdens de aankoopkeuring zal de autodeskundige een proefrit maken en het voertuig meenemen naar een garage om deze daar op de brug te zetten. Op de brug kan het onderstel en de technische staat van de auto worden geïnspecteerd. Eindresultaat is een auto aankoop keuringsrapport met aankoop advies. Luidt het advies ‘kopen’ en wilt u de auto graag kopen, dan is het tijd om over prijs te onderhandelen. Heeft u daar moeite mee, dan kan uw autocoach voor u onderhandelen.

 

Conclusie - Met de auto aankoopkeuring weet u zeker dat u een goede auto koopt of een slechte auto laat staan. Schakelt u de hulp bij auto kopen ook in voor de prijsonderhandeling dan weet u zeker dat u de scherpste deal behaald.

Deel artikel

Meer blogs in de categorie Algemeen

Top 5 trends: Innovaties in de autobranche

De technologie ontwikkelt zich razendsnel. Niet alleen op het gebied van mobiele telefonie en computers, maar ook auto’s worden steeds innovatiever. Auto’s zijn vandaag de dag steeds vaker uitgerust met de meest technische snufjes om jou bij te staan tijdens het autorijden. Wij zetten de meest actuele trends op een rijtje.

Algemeen

Uitdaging: contant geld storten na het verkopen van je auto

Wij van GoCredible hebben een klein onderzoek gedaan. En wat blijkt, da’s helemaal nog niet zo eenvoudig om cash geld te storten als particulier en in veel gevallen ook helemaal niet eens gratis. Zie hier een aantal van onze opmerkelijke bevindingen. 

Teun Lammers op Algemeen

Autofinanciering via Mijn Autocoach

Het kan zijn dat u een nieuwe auto wil kopen, maar dat u moeite hebt om de auto te financieren. U bent niet de enige! Gelukkig zijn hier oplossingen voor. Mijn Autocoach gaat u hierbij helpen en helpt u bij het vinden van de goedkoopste autofinanciering. Zo kan Mijn Autocoach ervoor zorgen dat u lage maandkosten blijft houden, terwijl u toch de mogelijkheid krijgt een degelijke tweedehands auto te kopen. U kunt een autolening afsluiten en dus geld lenen voor een auto. Dit betekent dat u de auto op krediet gaat kopen en dat u de auto later mag betalen. Doordat u de auto in delen mag betalen, hoeft u niet in één keer een groot bedrag te betalen. Zo hoeft het kopen van een auto geen aanslag op uw portemonnee te zijn. Wij vertellen u hoe dit precies werkt!

Algemeen

Voordelig zakelijk & privé autorijden met een youngtimer

Traditioneel kiezen de meeste bedrijven ervoor om gebruik te maken van nieuwe auto’s in hun wagenpark. Toch kan het aantrekkelijk zijn om zakelijk gebruik te maken van youngtimers. Helaas is er nog veel onduidelijkheid met betrekking tot het begrip youngtimer en de daaraan verbonden fiscale regelgeving. Vandaag informeren wij je over de vele voordelen. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, aanvullingen of opmerkingen? Laat het ons weten.

Algemeen