arrow_drop_up arrow_drop_down

Exclusieve voordelen bij Mijn Autocoach

Ons verhaal

In 2010 riep Joost de hulp in van zijn broer Ernst. Joost was op zoek naar een tweedehands auto voor zijn vrouw, maar wist niet waar hij op moest letten. Ernst had de benodigde technsche kennis die bij Joost ontbrak.


De twee broers dachten toen: "zou hier een markt voor zijn?" Enkele jaren later werd Mijn Autocoach in heel Nederland uitgerold. We helpen duizenden particulieren per jaar, bij de aanschaf van een goede tweedehands auto.

Naar de exclusieve voordelen

"De echte vragen komen pas ná de aanschaf van de auto"

Onbeperkt telefonisch advies

  • Waar kan ik het beste terecht voor onderhoud?
  • Bij welke partij kan ik mijn auto financieren?
  • Wij zijn verhuisd. Welke garage in de buurt raden jullie aan?
  • Mijn auto is enkele weken na aanschaf kapot. De verkoper geeft niet thuis. Wat kan ik doen?
  • Kunnen jullie ook een auto voor mij importeren? (Ja)

Allemaal vragen waarmee je bij ons terecht kunt. 6 dagen per week.

Reparatie-advies

Regelmatig worden wij gebeld door onze klanten. De auto die ze gekocht hebben, is toe aan een reparatie. Ze zijn ermee naar de dealer geweest, en hebben een offerte opgevraagd. Er wordt een forse prijs opgegeven. Kan dat niet goedkoper?

Ja, bijna altijd wel. En goedkoper betekent niet minder goed. 

Is het bijvoorbeeld noodzakelijk om nieuwe onderdelen te gebruiken? Of volstaan gereviseerde onderdelen ook? Misschien kun je beter naar een onafhankelijke specialist, die tegen een lager uurtarie werkt. 

Informatie over autobedrijven

Wij hebben ondertussen meer dan 3000 autobedrijven bezocht. Al deze ervaringen hebben we gedocumenteerd in onze eigen database. Wij weten exact waar je wel en niet een auto moet kopen. Weten wat onze ervaringen zijn geweest? Bel ons wanneer je wilt. 

Gratis zoekopdracht

Ben je toe aan een nieuwe auto? Dan doen wij een zoekopdracht voor je. Aan de hand van je wensen, eisen en budget, gaan wij op zoek. Alle auto's die we vinden, onderwerpen we aan een uitgebreide screening. Uiteindelijk blijven de 3 beste occasions over. Deze ontvang je van ons per mail, met een toelichting per auto. Gratis en voor niets.

Ook profiteren van deze exclusieve voordelen?

Dat kan op twee manieren. Je kunt Mijn Autopas los aanschaffen voor 36 euro per jaar. De pas loopt automatisch af. We doen dus niet aan automatische verlenging. Je ontvangt voor het verlopen van je pas een uitnodiging om te verlengen, zodat je blijft profiteren van deze exclusieve voordelen.

Je kunt ook één van onze pakketten aanschaffen. Je krijgt dan het eerste jaar van ons cadeau. Ook hiervoor geldt: geen automatische verlenging.

Koekje erbij?