arrow_drop_up arrow_drop_down

Exclusieve voordelen bij Lamers Tielemans advocaten

Over Lamers Tielemans advocaten

Stel, je koopt een auto bij een autobedrijf. Helaas houdt hij er na een maand al mee op. De reparatiekosten lopen flink in de papieren. Wat zijn dan je rechten en je kansen? Daarvoor kun je terecht bij onze partner Lamers Tielemans Advocaten. Zelf vertellen ze dit:


Onze benadering is resultaatgericht; wij geven een eerlijk inzicht in uw juridische positie en de stappen die tot een oplossing kunnen leiden.

Wij maken voor u het verschil door vakmanschap te koppelen aan creativiteit en flexibiliteit. Creativiteit gebaseerd op grondige juridische kennis is het handelsmerk van ons kantoor. Daardoor kunnen verrassend eenvoudige oplossingen ontstaan voor complexe situaties.

"Hoe zit het met garantie op mijn tweedehands auto?"

Gratis verkenningsgesprek (voor iedereen)

Wil je weten wat je positie is in het geschil? Dit wordt duidelijk tijdens het gratis verkennigsgesprek. Wat zijn je rechten? Welke kansen heb je? Heeft het zin om actie te ondernemen, of ben je goedkoper uit als je de herstelkosten zelf betaalt? 

Korting op juridische hulp (exclusief voor leden)

Als je een goede kans maakt om in je gelijk te komen, krijg je korting op de hulp van Lamers Tielemans advocaten. 

Toevoeging

  • 15% korting op de eigen bijdrage

Rechtsbijstand verzekerd

  • Wij onderzoeken de dekking voor u
  • Gratis telefonisch advies over gebruikmaking van het recht op een vrije advocaatkeuze

Betalend - afhankelijk van wat er nodig is 1 van de volgende opties:

  • Gereduceerd uurtarief en/of
  • 15% korting op de vaste prijsafspraak en/of
  • 50% korting op vaste prijs voor eerste brief/mail/telefoontje aan wederpartij


Ook profiteren van deze exclusieve voordelen?

Dat kan op twee manieren. Je kunt Mijn Autopas los aanschaffen voor 36 euro per jaar. De pas loopt automatisch af. We doen dus niet aan automatische verlenging. Je ontvangt voor het verlopen van je pas een uitnodiging om te verlengen, zodat je blijft profiteren van deze exclusieve voordelen.

Je kunt ook één van onze pakketten aanschaffen. Je krijgt dan het eerste jaar van ons cadeau. Ook hiervoor geldt: geen automatische verlenging.

Koekje erbij?