arrow_drop_up arrow_drop_down

Exclusieve voordelen bij Bosch Car Service

Over Bosch Car Service

In de jaren 20 groeide de populariteit van de auto enorm. Steeds meer mensen kregen de beschikking over een auto. Alleen niemand wist hoe zo'n auto onderhouden moest worden. Robert Bosch wist het wel. De grondlegger van Bosch (Car Service).

Het bedrijf is al twee jaar op rij, de grootste garageformule van Nederland. Met ruim 400 vestigingen zijn ze overal in het land vertegenwoordigd. 

Bosch Car Service staat voor hoogwaardige (Bosch) onderdelen en vakmensen. En jij profiteert ook nog van 10% korting hierop.

"Bespaar tientallen tot honderden euro's per jaar"

10% korting op onderhoud & reparaties

Wat ben jij gemiddeld per jaar kwijt aan onderhoud en reparaties? Denk aan een onderhoudsbeurt, remmen, banden, een aircocheck. En is de distributieriem al vervangen?

Je krijgt altijd 10% korting op de totale factuur. Niet alleen op de onderdelen, maar ook op de arbeidsuren. 

Haal- & brengservice

Geen gedoe met het wegbrengen (en ophalen) van je auto. Nee, je auto wordt gewoon bij je thuis of bij je werk opgehaald. En wanneer de auto klaar is, wordt hij weer netjes bij je afgeleverd. Hoe lekker is dat?

Ook profiteren van deze exclusieve voordelen?

Dat kan op twee manieren. Je kunt Mijn Autopas los aanschaffen voor 36 euro per jaar. De pas loopt automatisch af. We doen dus niet aan automatische verlenging. Je ontvangt voor het verlopen van je pas een uitnodiging om te verlengen, zodat je blijft profiteren van deze exclusieve voordelen.

Je kunt ook één van onze pakketten aanschaffen. Je krijgt dan het eerste jaar van ons cadeau. Ook hiervoor geldt: geen automatische verlenging.

Koekje erbij?