Onze aankoopkeuring vergelijkbaar met die van ANWB?

Wij worden bijna dagelijks gebeld door mensen die vragen of onze aankoopkeuring vergelijkbaar is met de Totaalkeuring van de ANWB. In dit artikel vertellen wij er meer over.

Onze samenwerking

Laten we beginnen met het feit dat wij ook samenwerken met de ANWB. Als je een auto wilt verkopen of inruilen, regelen wij dit voor je in samenwerking met de ANWB Autoverkoopservice. Dit doen wij ook regelmatig voor ANWB-leden. Op deze manier hebben wij als bedrijven wekelijks contact met elkaar.

De aankoopkeuring van Mijn Autocoach

Mijn Autocoach is ongeveer 5 jaar geleden gestart met het volgende idee: om mensen zoals jou, te helpen bij het zoeken en kopen van een goede en eerlijke tweedehands auto. 

Is de ANWB totaalkeuring vergelijkbaar met de aankoopkeuring van Mijn Autocoach?


Ondertussen hebben wij door het hele land onze eigen Autocoaches die dagelijks met of namens onze klanten op pad zijn. Op deze manier hebben wij al duizenden aankoopkeuringen verricht en honderden miskopen voorkomen! Onderstaand nog een overzicht met onze kenmerken:

  • 100% onafhankelijk
  • 250 keuringsstations door heel NL
  • Bij autobedrijven én particulieren
  • Onderhandelingen en merkgarantie mogelijk
  • Je hoeft niet aanwezig te zijn


Dit is wat ons echt uniek maakt. Onze dienstverlening begint namelijk al vóór de daadwerkelijke aankoopkeuring.

Heb je een auto op het oog? Wij kijken gratis met je mee. Vaak kunnen we op voorhand al zeggen of het de moeite waard is om naar de auto toe te gaan.

Gratis advies vooraf? Uniek!

En waarom een keuring uitvoeren, als we vooraf al kunnen zien dat het weggegooid geld is? Wij helpen ook jou graag bij het kopen van een goede tweedehands auto.


neem vrijblijvend contact met ons op voor al je vragen


Heb je advies nodig of wil je direct een aankoopkeuring inplannen? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op. Wij zitten voor je klaar!

Stel gerust je vragen. Wij helpen graag