arrow_drop_up arrow_drop_down

Ook geen zin in een kat in de zak?

Binnen 1 werkdag hoort u van ons

Als lid van VvAA, ontvangt u € 50,- korting op onze aankoopkeuring.

Zekerheden Mijn Autocoach

  • Wij verdienen niet aan de punten die uit de keuring komen
  • Geen toeslagen: vaste prijzen
  • Landelijke dekking van autocoaches
  • Altijd op locatie
  • U hoeft niet aanwezig te zijn
  • Voor elk merk een specialist
  • U voldoet aan de onderzoeksplicht

Elke dag doen meerdere mensen een enorme miskoop

Wij keuren dagelijks auto's bij één van onze 250 keuringsstations door heel Nederland. En hoe goed een auto op papier of de online advertentie ook lijkt, in de praktijk is het bijna altijd anders! Bij 9 van de 10 auto's ontdekken wij defecten of mankementen. Vooral met de vele importauto's in Nederland is het extra goed opletten.

Direct aanvragen (vrijblijvend)

Waar wordt uw toekomstige auto op gecontroleerd?

Voertuigdocumentatie

We kijken naar alle documentatie die bij de auto moet zitten. Dan hebben we het vooral over het onderhoudsboekje, garagefacturen en de tellerstand.

Proefrit

Je kunt niet alle gebreken ontdekken door alleen maar te kijken. Sommige gebreken moet je horen. Daarom maken we een proefrit met de auto. Een proefrit vertelt een hoop over de staat van de auto.

Met een proefrit heb je ook de mogelijkheid belangrijke onderdelen zoals de motor en (automatische) versnellingsbak te controleren. En wijkt het stuur niet af tijdens het remmen? En zo ja, hoe komt dat dan?

Hefbrug

Een hefbrug is onmisbaar bij een grondige aankoopkeuring. We kijken naar de staat van onder andere de uitlaat, banden, remmen en vering. Op de hefbrug is ook goed te zien of de auto van onderen schade of roest heeft.

Computers uitlezen

Auto’s zijn tegenwoordig net rijdende computers. Vrijwel alles wordt door computers aangestuurd. Door deze computers uit te lezen op storingen, ontdekken wij vaak problemen die niet merkbaar zijn tijdens een proefrit. Denk aan problemen met de (automatische) versnellingsbak of de brandstofinspuiting. Deze problemen zorgen op termijn voor duizenden euro’s aan schade. Die zijn we op deze manier mooi voor!

Interieur

Hoe ziet het interieur eruit? Onder andere het dashboard, de deurpanelen, stoelen, stuur en pedalen worden grondig nagekeken. Komt de slijtage overeen met de kilometerstand van de auto? En werkt de elektronica?

Schadeverleden

Ook het exterieur wordt gecontroleerd op slijtage. Komen de gebruikssporen overeen met de leeftijd en kilometerstand van de auto? Alle verlichting op de auto wordt direct gecontroleerd.

Een belangrijke vraag is of de auto een schadeverleden heeft. Schadeauto's worden in de meeste gevallen zeer matig hersteld. Met een lakdiktemeter controleren we de hele auto.

Viona over Mijn Autocoach

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

"Scherpe prijs nóg scherper"

Sub-title of the project

"Mijn autocoach was al bezig met het keuren van de auto toen ik aankwam. Hij legde duidelijk uit wat hij deed en waarom dit was. Hij was erg duidelijk in zijn uitspraak, namelijk dat de auto een hele goede was. Ondanks de scherpe prijs, kreeg hij toch nog een lagere prijs. Hartstikke tevreden!"

Rudi over Mijn Autocoach

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

"Direct overgegaan tot aankoop"

Alles geregeld service

"De keuring verliep zeer netjes. Ruud nam voldoende tijd om mij uit te leggen hoe hij de keuring uitvoerde. Na de keuring op de brug en een proefrit besloten om direct over te gaan tot aankoop. Ruud zat ook bij de onderhandelingen. Ik merkte dat dit invloed had op de houding van de verkoper omdat hij wist dat hij niet met vage smoesjes kon komen.

Joris over Mijn Autocoach

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

"Ervaren keurmeester met kennis van zaken"

Aankoopkeuring

"De autocoach kwam op mij over als een ervaren keurmeester met kennis van zaken. Prettig in de omgang, neemt de tijd voor je en is behulpzaam. Op basis van zijn advies heb ik de koopbeslissing genomen."

Vraag vrijblijvend meer informatie aan