100% onafhankelijk

Altijd op locatie

Binnen 24 uur

Aankoopkeuring voor bedrijfswagens

Heb je een bestelbus op het oog en wil je er zeker van zijn dat je geen miskoop doet? De autocoaches van Mijn Autocoach voeren dagelijks aankoopkeuringen uit voor auto’s en bedrijfswagens zoals bestelbussen en bakwagens.

 

1. Uitgebreide proefrit

 

Tijdens de aankoopkeuring maken we een uitgebreide proefrit met de bestelbus

 

2. Inspectie op de brug

 

Tijdens de aankoopkeuring wordt de bus volledig geïnspecteerd op een brug

 

3. Technisch verslag

 

Na de aankoopkeuring ontvang je een technisch verslag over de bestelbus

 

 

  • 299 euro all-in (236,21 ex. btw)
  • Binnen 24 uur
  • Ook namens jou
  • 100% onafhankelijk
  • Overal in Nederland
  • Bij bedrijven en particulieren
     

Direct aanvragen


Wil je ook binnen 24 uur de status van je bestelbus weten? Neem direct contact op om een keuring in te plannen. Wij komen naar jou toe. Je hoeft dus zelf nergens naartoe te komen. De keuring vindt plaats bij de verkopende partij. Als daar geen brug aanwezig is, rijden we naar ons dichtstbijzijnde keuringsstation.

 

Waarom je bedrijfswagen laten keuren?

Bestelbussen en bakwagens bestaan uit duizenden onderdelen. Al deze onderdelen kunnen kapot gaan. Daar komt nog bij dat bedrijfswagens zeer intensief gebruikt worden. Een groot deel van de mankementen zijn van buitenaf niet te zien. 

Met de aankoopkeuring van Mijn Autocoach wordt je bestelbus volledig geïnspecteerd:
 

Inspectie vanbinnen en -buiten

De autocoach inspecteert de bus volledig vanbuiten en vanbinnen. Hij let op krassen, deuken, gebruikerssporen, de ramen, rubbers, banden, verlichting, ruitenwissers en meer. Natuurlijk houden we wel rekening met de leeftijd en de kilometerstand.
 

De proefrit

De autocoach maakt een proefrit met de bus. Hij controleert daarbij het sturen, remmen, schakelen, accelereren en luistert goed of er vreemde geluiden te horen zijn.
 

Inspectie op de brug

De bedrijfswagen wordt op de brug gezet zodat deze ook van onderen volledig geïnspecteerd kan worden. Dus ook de onderdelen die je niet ziet wanneer je een rondje om de bus heen loopt.
 

Lakdiktemeter en uitleesapparatuur

Onze autocoaches beschikken over een lakdiktemeter. Hiermee zien ze of de wagen (deels) overgespoten is, wat op schade duidt. Met de uitleesapparatuur ziet de autocoach of er storingen zijn (geweest).
 

Technisch verslag van de keuring

Tijdens de aankoopkeuring stelt de autocoach een technisch verslag samen. Hier staan alle bekeken punten in, inclusief de staat ervan en eventuele opmerkingen. Direct na de keuring wordt dit verslag met je doorgenomen. Daarbij ontvang je ook een advies over de bus. Wel of niet aanschaffen?

De coach vertelt je bijvoorbeeld ook welke werkzaamheden verricht moeten worden of welke reparaties eraan zitten te komen. Hier kan jij alvast rekening mee houden.
 

Extra garantie voor je bestelbus?

Heb je net een nieuwe bus gekocht, dan wil je daar ook zonder financiële zorgen in rondrijden. Met de merkgarantie van Mijn Autocoach ben je gedekt voor onvoorziene kosten. Let op! De garantie is alleen af te sluiten na een aankoopkeuring van Mijn Autocoach. Deze keuring geldt als het ware als een nulmeting van de bus. 

Deze garantie is goedkoper dan de garantie van autobedrijven. Een ander voordeel is dat deze garantie bij alle merkdealers in Europa geldt. Verkoop je om welke reden dan ook, de bedrijfswagen sneller dan verwacht? De garantie zit op de bus, dus de nieuwe eigenaar kan hier gebruik van maken.

 

 

Mijn Autocoach is 100% onafhankelijk

Wij krijgen vaak de vraag van klanten of wij samenwerken met autobedrijven. Dit is niet het geval. Mijn Autocoach is volledig onafhankelijk en objectief. Wij willen de tweedehands automarkt transparant(er) maken. 

We hebben wel samenwerkingen met enkele landelijke partijen. Zij stellen hun keuringsstations aan ons beschikbaar. De inspectie wordt echter altijd uitgevoerd door de coach van Mijn Autocoach. Wij maken simpelweg gebruik van de bruggen om jouw bedrijfswagen ook van onderen te inspecteren. 


 

Klanten die hun bestelbus lieten keuren zeggen:


“Tot twee keer toe behoed voor een absolute miskoop”

“Professioneel, vriendelijk, kundig. Aanrader voor iedereen” 

“Dankzij Mijn Autocoach is er een nieuwe uitlaat gemonteerd”

“Ik heb met veel genoegen gebruik gemaakt van de aankoopkeuring en onderhandeling” 

“Zeer bereidwillige medewerkers die meedenken” 

Vragen of twijfels? Neem vrijblijvend contact op!