Voorkom een kat in de zak

"Onderhuidse" schades?

Tellerfraude?

Verborgen gebreken?

Aankoopkeuring voor auto's


Heb je een auto op het oog en wil je zeker weten dat je geen miskoop doet? Met onze aankoopkeuring wordt jouw toekomstige auto volledig geïnspecteerd. Zowel optisch als technisch.

 

1. Uitgebreide proefrit

 

Tijdens de aankoopkeuring maken we een uitgebreide proefrit met de auto

 

2. Inspectie op de brug

 

Tijdens de aankoopkeuring wordt de auto volledig geïnspecteerd op een brug

 

3. Technisch verslag

 

Na de aankoopkeuring ontvang je een technisch verslag
 

 

  •   265 keuringsstations
  •   100% onafhankelijk
  •   Altijd gratis advies
  •   Altijd op locatie


 

Tarieven

Voor alle auto's geldt een tarief van 249 euro. Dit is inclusief btw en reiskosten. Actie: tijdelijk € 25,- retour in combinatie met onze Independer-actie.
 


Direct aanvragen 


Waarom een aankoopkeuring?

Een auto bestaat uit duizenden onderdelen en een groot deel daarvan slijt door gebruik. Aan de buitenkant is dit vrijwel nooit te zien. Een auto kan er netjes bijstaan, maar onderhuids meerdere gebreken herbergen.

Onze autocoaches controleren je tweedehands auto op tientallen punten. In 90% van de keuringen komen er gebreken aan het licht.

 

Helaas is niet iedereen eerlijk over de auto. Zo zitten er een hoop rotte appels tussen het aanbod. Denk aan schadeauto's, teruggedraaide tellerstanden en auto's met technische mankementen aan bijvoorbeeld de motor of versnellingsbak.

 

De aankoopkeuring van Mijn Autocoach vertelt je precies wat de staat van de auto is! Uiteraard met uitgebreid technisch verslag en een aankoopadvies.

 

Aankoopkeuring uitgevoerd voor deze Renault Clio
 

Ervaringen van onze klanten

“Tot twee keer toe behoed voor een absolute miskoop”
“Ik heb veel vragen kunnen stellen en kreeg deskundige antwoorden”
“Dankzij Mijn Autocoach is er een nieuwe uitlaat gemonteerd”
“Het is fijn om als leek toch een goede auto te kunnen kopen”
“Zeer bereidwillige medewerkers die meedenken”

 

Zowel bij garagebedrijven als bij particulieren

Het maakt niet uit of de auto bij een bedrijf of particulier staat. In beide gevallen maak je gebruik van onze aankoopkeuring! Een particulier beschikt echter niet over een brug waar de auto op kan. Gelukkig beschikt Mijn Autocoach over 200 keuringsstations door heel Nederland.

 

De auto wordt op tientallen punten gecontroleerd. Bijvoorbeeld de banden, uitlaat, verlichting, motor, koppeling, carrosserie, vering, interieur, oliepeil, schade en meer.  
 

Aankoopkeuring op locatie én binnen 24 uur

Waar de occasion ook staat, onze autocoach komt de auto op locatie inspecteren. Onze autocoaches wonen verspreid door het land. Daardoor kunnen wij altijd binnen 24 uur een keuring uitvoeren. Heb je zelf geen tijd? Dat is geen probleem. De autocoach keurt de auto dan namens jou. Na de keuring neemt de coach contact met je op met zijn bevindingen en advies. 

 

Tijdens de aankoopkeuring wordt er ook onder de motorkap gekeken

 

Waarom een aankoopkeuring door Mijn Autocoach?

Bij 9 van de 10 aankoopkeuringen komen er gebreken aan het licht. Er zit nu eenmaal veel op een auto wat kapot kan gaan. Helaas worden gebreken regelmatig moedwillig verzwegen door de verkoper. Zo denk je als particulier een goede auto te kopen, maar achteraf wordt je verrast door onvoorziene kosten.
 
Met onze aankoopkeuring geven we inzicht in de staat van de auto. Zijn er op dit moment gebreken? Zitten er bepaalde reparaties aan te komen? Klopt het mooie verhaal van de verkoper wel? Dat vertellen wij je!

 

Mijn Autocoach is 100% onafhankelijk

Wij krijgen vaak de vraag van klanten of wij samenwerken met autobedrijven. Dit is niet het geval. Mijn Autocoach is volledig onafhankelijk en objectief. Wij maken de tweedehands automarkt transparant(er). 

 

We hebben wel samenwerkingen met enkele landelijke partijen. Zij stellen hun keuringsstations aan ons beschikbaar. De inspectie wordt echter altijd uitgevoerd door de coach van Mijn Autocoach. Wij maken simpelweg gebruik van de bruggen om jouw toekomstige auto ook van onderen te inspecteren. 
 
Gaat de koop niet door? Dan zoeken wij kosteloos een alternatieve auto voor je.  

 

Tijdens de aankoopkeuring wordt de auto op de brug geïnspecteerd
 

Kentekencheck voorafgaand aan de aankoopkeuring

Maar voor het zover is, wordt de auto van afstand gecontroleerd. Dit doen we aan de hand van een kentekencheck. Een dergelijke check geeft al een hoop belangrijke informatie. 

 

Bijvoorbeeld of de kilometerstand logisch is, het aantal eigenaren, of het om een schade-import gaat en meer. Tevens vertellen we jou of de auto de moeite waard is.
 

Keuren jullie alleen auto’s?


Mijn Autocoach heeft coaches in dienst met verschillende specialismen:

 

Auto’s 
Wij keuren bijna alle type auto’s van alle merken. Dus ook hybrides, youngtimers en oldtimers.  


Bestelbussen
Wij keuren bestelbussen in alle soorten en maten. Ook de grotere bestelbussen van 3 meter hoog.


Campers
Wij keuren campers tot 30 jaar oud. Het maakt niet uit of het een volledige camper gaat of een omgebouwde bestelbus.
 

 

Deze mensen zijn zeer tevreden over de aankoopkeuring van Mijn Autocoach
 

Vragen? Twijfels?

Stel gerust je vraag aan ons. Wij informeren je gratis en vrijblijvend!