Direct een keuring inplannen? Bel voor beschikbaarheid 085-7730225

Aankoopkeuring voor je toekomstige BMW

laat je bmw keuren door mijn autocoach

Waarom je BMW laten keuren door Mijn Autocoach?

Ben je op zoek naar een tweedehands BMW of heb je er al één op het oog? Voorkom een miskoop met onze onafhankelijke aankoopkeuring


  • Wij verdienen niet aan de punten die uit de keuring komen
  • Geen toeslagen: vaste prijzen
  • Landelijke dekking van autocoaches
  • Altijd op locatie
  • Je hoeft niet aanwezig te zijn
  • BMW-specialisten
  • Je voldoet aan de onderzoeksplicht

laat je bmw voor aankoop keuren

"Laat je BMW voor aankoop keuren"

Ons advies: laat je BMW altijd vooraf keuren. Dus voordat je een koopcontract tekent of de auto betaalt. Want als de auto technische mankementen heeft (zoals een opgerekte distributieketting), wil je daar je vingers natuurlijk niet aan branden.

Met onze aankoopkeuring weet je vooraf exact wat de technische staat van de auto is. Onze autocoaches (15+ jaar ervaring) geven je een persoonlijk aankoopadvies, inclusief een uitgebreid verslag.

Zo kun je de auto met een gerust hart aanschaffen, óf jezelf behoeden voor mogelijk duizenden euro's aan reparatiekosten.

verslag van de technische staat van de bmw

Technisch verslag met persoonlijke toelichting

Na de keuring ontvang je een technisch verslag. Daarin staat alles beschreven wat we aan je BMW gecontroleerd hebben.

Deze wordt na de keuring direct met je doorgenomen.

Je kunt er ook voor kiezen om niet bij de keuring aanwezig te zijn. In dat geval word je direct na de keuring gebeld.

Het rapport wordt dan telefonisch met je doorgenomen. Die ontvang je dezelfde dag per e-mail. 

Deze mensen gingen je voor

"Deskundige coach"

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

BMW 1-serie

Martijn

"Zowel de communicatie en service via telefoon als ter plekke waren erg goed. Coach was deskundig en heeft ons goed geholpen."

"Alles perfect geregeld"

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

BMW 2-serie

R.K.


"Zeer uitgebreide keuring"

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

BMW Z4

Evert

"De aankoopkeuring is zeer uitgebreid en geeft veel inzicht en ook het feit dat alles voor je wordt geregeld vind ik zeer waardevol."

Waar wordt je BMW op gecontroleerd? 6 stappen

Voertuigdocumentatie

We kijken naar alle documentatie die bij de BMW moet zitten. Dan hebben we het vooral over het onderhoudsboekje, garagefacturen en de tellerstand.

Proefrit

Je kunt niet alle gebreken ontdekken door alleen maar te kijken. Sommige gebreken moet je horen. Daarom maken we een proefrit met de auto. Een proefrit vertelt een hoop over de staat van de auto.

Met een proefrit heb je ook de mogelijkheid belangrijke onderdelen zoals de motor en (automatische) versnellingsbak te controleren. En wijkt het stuur niet af tijdens het remmen? En zo ja, hoe komt dat dan?

Hefbrug

Een hefbrug is onmisbaar bij een grondige aankoopkeuring. We kijken naar de staat van onder andere de uitlaat, banden, remmen en vering. Op de hefbrug is ook goed te zien of de auto van onderen schade of roest heeft.

Computers uitlezen

Auto’s (en in het bijzonder BMW's) zijn tegenwoordig net rijdende computers. Vrijwel alles wordt door computers aangestuurd. Door deze computers uit te lezen op storingen, ontdekken wij vaak problemen die niet merkbaar zijn tijdens een proefrit. Denk aan problemen met de (automatische) versnellingsbak of de brandstofinspuiting. Deze problemen zorgen op termijn voor duizenden euro’s aan schade. Die zijn we op deze manier mooi voor!

Interieur

Hoe ziet het interieur eruit? Onder andere het dashboard, de deurpanelen, stoelen, stuur en pedalen worden grondig nagekeken. Komt de slijtage overeen met de kilometerstand van de auto? En werkt de elektronica?

Schadeverleden

Ook het exterieur wordt gecontroleerd op slijtage. Komen de gebruikssporen overeen met de leeftijd en kilometerstand van de BMW? Alle verlichting op de auto wordt direct gecontroleerd.

Een belangrijke vraag is of de auto een schadeverleden heeft. Schadeauto's worden in de meeste gevallen zeer matig hersteld. Met een lakdiktemeter controleren we de hele auto.

Ik heb genoeg gelezen...

Vragen over onze aankoopkeuring

Waarom zijn jullie niet de goedkoopste?

Bij ons zijn aankoopkeuringen geen bijzaak. Het is onze core business om mensen zoals jij te helpen aan een goede auto. Je krijgt niet alleen een keuren. Je mag ons altijd bellen voor advies. Zowel voor, als na de aanschaf. Daarnaast verzorgen wij voor het contact met de verkoper. We plannen de afspraak voor je in. Kun je geen vrij krijgen? Geen probleem. We voeren de keuring namens jou uit. Direct daarna word je gebeld door onze autocoach. Het verslag ontvang je dezelfde dag.

Hoelang duurt de keuring?

Ongeveer 1,5 uur. Als je de aankoopkeuring uitbreidt met de onderhandelingen, dan rekenen we 2 uur.

Op welke termijn kan de aankoopkeuring uitgevoerd worden?

Binnen 24 uur. Op locatie (eilanden uitgezonderd).

Moet ik aanwezig zijn tijdens de keuring?

Nee, dat is niet noodzakelijk. Natuurlijk ben je van harte welkom om mee te kijken. Red je dat niet? Geen nood. Dan voeren we de keuring zonder jou uit. Direct na de keuring word je gebeld door je persoonlijke autocoach om de keuring door te nemen.

Kan ik ook in het weekend een aankoopkeuring uit laten voeren?

Ja, wij voeren de aankoopkeuringen ook op zaterdag uit tussen 09:00 en 17:00 uur.

Moet ik zelf de afspraak inplannen met de verkoper?

Nee, dat doen wij voor je. Het is wel handig als je aangeeft dat je gebruik wil maken van een aankoopkeuring. Dan weet de verkoper ook waarom wij bellen.

Doen jullie ook de onderhandelingen voor mij?

Ja, dat kunnen wij zeker doen. Daar rekenen wij slechts 50 euro extra voor. Tenzij onze onderhandelingen niets opgeleverd hebben. Dan betaal je alleen voor de aankoopkeuring.

Ik heb een andere vraag