Onze verschillende aankoopkeuringen

Bij Mijn Autocoach voeren wij honderden aankoopkeuringen per maand uit. Dit doen wij voor de onderstaande voertuigen. Klik op het gewenste voertuig om meer over onze keuring te lezen.

 

Aankoopkeuring voor auto's

Auto's

 

Aankoopkeuring oldtimer

Oldtimers

 


 

 


Veel gestelde vragen (en antwoorden) over onze aankoopkeuringen

 

Voeren jullie aankoopkeuringen op locatie uit?
Ja, wij komen naar de auto toe. Ongeacht waar de auto staat in Nederland.

Waar zitten jullie keuringsstations?
Onze keuringsstations zitten door heel Nederland. Door onze samenwerkingen kunnen wij gebruikmaken van de bruggen. Het is altijd onze eigen autocoach die de inspectie uitvoert.

Moet ik naar een keuringsstation komen?
Nee dit hoeft niet. Onze autocoach komt naar de plek waar de auto staat. Tijdens de proefrit rijden we dan langs een van de stations om de auto op de brug te inspecteren. Beschikt de verkoper zelf over een brug, dan maken we daar gebruik van.

Zijn jullie onafhankelijk?
Ja, wij zijn 100% onafhankelijk. Wij hebben dan ook geen afspraken met autobedrijven of verkopers. Onze samenwerking met onze partners omvat uitsluitend het beschikbaar stellen van de bruggen.

Wat is het kennisniveau van de autocoaches?
Al onze coaches zijn zeer technisch onderlegd. Ze hebben dan ook minimaal 15 jaar ervaring als automonteur, keurmeester en/of garagehouder. 


De keuring gaat niet door. Moet ik wel betalen?
Als je de afspraak langer dan 24 uur van tevoren afzegt, dan betaal je helemaal niets. Wij hebben dan nog tijd om een andere keuring in te plannen. Zeg je minder dan 24 uur van tevoren af, dan brengen we € 89,- in rekening.  

Ontvang ik een technisch verslag achteraf?
Ja. Achteraf ontvang je het volledige verslag wat de autocoach tijdens de keuring opstelt. Als je bij de keuring aanwezig bent, wordt dit verslag direct met je besproken. Als je er niet bij aanwezig bent, word je na de keuring gebeld om het verslag door te nemen. In alle gevallen ontvang je het technische verslag achteraf per e-mail.

Wanneer moet ik betalen?
Je betaalt (afhankelijk van het gekozen pakket) voor- of achteraf gemakkelijk via iDeal. Daarna download je direct het technische verslag.


De auto staat bij een particulier te koop. Is dat een probleem?
Dat is geen enkel probleem. Tijdens de proefrit rijden we naar een keuringsstations in de buurt om de auto op de brug te inspecteren. We kunnen dus in alle gevallen de auto volledig inspecteren. 

Hoe snel kan de keuring uitgevoerd worden?
Vrijwel altijd kunnen wij binnen 24 uur de keuring uitgevoerd hebben. Neem contact op voor een specifieke datum en tijd via 085-7730225.

Hoelang duurt de aankoopkeuring?
Wij houden 1,5 uur aan voor de aankoopkeuring. Op deze manier kunnen we rustig de tijd nemen om de auto echt goed te inspecteren. Als we ook het onderhandelen voor je uitvoeren, dan kan het uiteraard wat uitlopen.

De auto wordt niet gekocht. Moet ik de keuring betalen?
Ja, je betaalt dan voor de uitgevoerde keuring. We hebben je behoed voor een miskoop! We zoeken dan gratis naar een alternatieve auto (op basis van jouw eisen en wensen). 

 

Welke automerken keuren jullie?
Wij keuren in ieder geval alle gangbare merken. Van Alfa Romeo en Audi tot aan Volvo en van BMW en Mercedes tot aan Volkswagen. Twijfel? Neem gerust contact met ons op via 085-7730225.

Kan ik mijn auto ook achteraf laten keuren?
Ja, dat is geen enkel probleem. Aan de keuring verandert verder niets. Achteraf weet je precies wat de staat van de auto is en welke mogelijke kosten je op (korte) termijn kunt verwachten. natuurlijk is het handiger om de aankoopkeuring voor de aanschaf uit te laten voeren.

 

Voeren jullie ook afloopgarantiekeuringen uit?
Nee, die voeren wij niet uit. Dit heeft als reden dat wij niet tussen jou en het autobedrijf willen staan. De ervaring leert ons dat dit een hoop discussie oplevert. Dat is niet waarvoor wij zijn. Wij helpen je graag aan een goede auto.
 

Andere vraag? Stel hem hier